Legion kérdése:
Mostanában elég sok szűk kezes fekvőtámaszt csinálok, mert azt mondták, az jó mellre. Látványosan nőttek a mellizmaim, de nem tudom biztosan, nem a fogyásomtól van-e így. Jó a szűk fekvő mellizom növelésére?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 01:58
1/4 anonim válasza:
Nem. Teremben is hallottam egy ilyen baromságot, amikor egyik csávó kérdezte a másikat, hogy a mell belső részét mivel lehet edzeni, ott is a "szűk nyomást" javasolták. Baromság. Minél szűkebben nyomsz, annál jobban átveszi a tricepszed a munkát. Nem hiszem, hogy a fekvőzéstől olyan látványosan nőttek az izmaid, kivéve ha eddig nudli volt a szint. De akkor ezen a szinten meg is fogsz állni. Én bő 1 évig fekvőztem meg felüléseztem állandóan és semmit nem értem el vele. Rendesen edzeni kell és kajálni, nincs semmi hókusz-pókusz.
2/4 dirtboy válasza:
meg kéne nézni a mellizom rostok elhelyezkedését /vízszintes/ és akkor látnád hogy nem lehet belső részt edzeni.
3/4 anonim válasza:
Természetesen jó mellre a szűk fekvő. Ha mellizmot akarsz fejleszteni saját testsúllyal, akkor ez az egyik legjobb gyakorlat. Valószínű ettől nőtt a mellizmod, plussz lehet a fogyástól is látod nagyobbnak.
4/4 anonim válasza:
Végülis a fekvőtámasz is jobb mint a semmi..
De jobb lenne ha normálisan kajálnál, pihennél eleget és úgy elkezdeni a súlyzós edzést is.
A fekvőtől egy idő után nem fogsz fejlődni.
Legfeljebb ha előtte egy ideig(legalább 1 év) végrehajtottál súlyzós edzéseket akkor még formálhatsz rajta fekvővel.
De így magában nagy reményeket ne várj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!