Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ártani akar? Mik a szándékai?...

Ártani akar? Mik a szándékai? Biztos, hogy szellem. Hogyan kezeljük, hogy ennél rosszabb ne legyen?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a barátommal. Jó darabig nem merte elmondani, mert félt, hogy nem hiszem el, de kísért az anyja. Meggyőzödtem róla személyesen is, sokszor jelen van, szórakozik a villanyokkal, a függönyökkel, suttog, furcsa dolgokat művel, nem hagy minket békén. A családja is tisztában van az anyuka jelenlétével, de rájuk nincs úgy ráállva. Nagyon közeli kapcsolatban állt az egyetlen fiával halála előtt, ez lehet az oka? Mit akar? Mit csináljunk vele? Jelzem, a szakember kifordult a házból, másodszor be se mert jönni. A macska és a kutya is mindig jelez. Nem félünk tőle, de 2 év szellemházasdi elég volt nekem... főleg hogy aludni se hagy. Mit csináljunk?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT. Köszönöm.

2013. szept. 13. 10:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hú, hát ilyen még nem történt szerencsére...

Ha legetséges, a párom inkább csak közelebb került hozzám, mert nem hagyom egyedül a "bajban". Csak már kezd nagyon terhes lenni az anyós látogatása:/

2013. szept. 13. 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:

A démon tényleg nincs kizárva, ezért ha újra jön, mondjatok annyit.

Ha jó szándékkal jöttél távozz, rossz szándékkal jöttél kárhozz!

Állítólag megteszik, csak kérni kell őket.

2013. szept. 13. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány módszer, amivel lehet védekezni ellene, csak épp ilyen erős tevékenységnél nem egyszerű. Jelen pillanatban, bár nem tartom magam "tanult szakértőnek", de már csak azért is elmennék hozzátok, mert érdekelne, mi a fenével ijesztette meg a fickót ennyire az anyós (Erről egyébként valamiért a Paranormal Activity jutott eszembe...)

Szóval felmerült bennem, hogy merre laktok? Azt mondtad, arrafelé nincsenek igazán szakértők, de a biztonság kedvéért mindenképp javaslom tapasztaltabb "szellemirtó" bevonását, vagy erős hitű, spirituálisan is erős személy segítségét, mert pontosan tudom, milyen érzés az, amikor egy energiaszívó rácuppan az emberre, mert gyanútlanul, kezdőként megpróbált egyedül megszabadulni tőle. :/ (Magyarul: Az első élősködőmet nekem is más kaparta le rólam anno..)

2013. szept. 13. 15:29
 14/19 Laylah ***** válasza:
100%

Két dolog jutott eszembe (illetve az ál-anyós démonnal együtt 3, de az szinte kizárt; annyiból lehetne esélyes, hogy a démon energiára pályázik, de azt általában szerződéskötéssel oldja meg, és egyetlen emberen él):

1. Az anyós nem tudja elengedni a fiát.

Mivel korán halt meg, nem tudta felnevelni a barátodat. Az apósodnak már megbocsátott a lelke, mivel őt nem zargatja. Az anyai lélek továbbra is a fia mellett akar maradni, azért kalimpálva, hogy felhívja magára a figyelmet.

Javasolt megoldás: a párod EGYEDÜL legyen, üljön le, és mondja, magyarázza el az anyjának, hogy már felnőtt, ideje a saját kezébe vennie az életét, és mindenképpen köszönje meg neki, hogy ott volt vele végig. Biztosítsa róla, hogy ezután jó kezekben lesz, jól fog menni a sora, stb.

2.: A párod még mindig nem tudja elengedni az anyját.

Persze ez lehet tudatos és tudatalatti dolog is, tehát mondhatja 100%-ra, hogy ez nem így van, nem ragaszkodik hozzá, de itt nem az elme, hanem a lélek szava dönt. Ha viszont teljes mértékben, tudat alatt is el tudja engedni az anyját, egyedül akkor lehet az anyóst elküldeni a már leírt módon.

Magam részéről én inkább a 2-es választ tartom valószínűnek, ugyanis egy gondoskodó anyaszellem nem zavarja a gyermekét, inkább segíti. Szerintem az anya már régen lelépett volna, és ezért zargat titeket, mert párod miatt nem tud továbblépni a következő állomásra.

2013. szept. 15. 14:59
 15/19 A kérdező kommentje:

#13-as: konkrét címet nem írok, csak annyit osztok meg, hogy Zala megyében élünk. De ha eljönnél is, téged nem bántana, sőt, rád se bagózna.

#14-es: hú, erre én is gondoltam... a barátom válltig állítja, hogy ő elengedte. Beszélt is már hozzá, de semmi. Talán mégis ez, de én inkább az anyós-verzióra tippelek... ő magától van itt.

De nem lehet, hogy miattam? Az apósom többször is mondta, hogy a felesége élete során emlegette, mwnnyire nem fogja megkönnyíteni a menye életét. A fia volt a mindene. Nehéz eset.

2013. szept. 15. 15:48
 16/19 Laylah ***** válasza:
100%
Hm... az is lehetséges, de naivan én nem tudom elképzelni egy emberről, hogy ennyire arrogáns, rosszindulatú és önző legyen. Mi lenne, ha nem a barátodnál lennétek, hanem nálatok? Oda csak nem megy...
2013. szept. 15. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:

(13-as válaszoló vagyok)

Érdekes, hogy rám se bagózna.. a szakértőt mivel sikerült akkor megijesztenie? :) Vagyis... miért zavarta vajon az anyóst, ha másra rá sem bagózna?

Egyébként én el tudok képzelni ilyen rosszindulatot, elvégre bizonyos emberek képesek haláluk után is brutálisan kapaszkodni a fizikai létbe, a múltjukba, és ragaszkodni ahhoz, ami "az övék". Anyóska valószínűleg még mindig sajátjának érzi a fiát, és nem akarja elengedni.

Zala megye meg messze van X) Szóval max. asztrálutazással tudnék leruccanni oda :D

2013. szept. 18. 02:28
 18/19 A kérdező kommentje:

#17-es (13-as): a szakértő "zargatta". Kutakodott utána, próbálta elküldeni, "átküldeni", és ezért förmedt rá. Ha valaki úgy jön be a házba, hogy nem foglalkozik vele, azzal ő se törődik, de aki "cseszegeti", azt nem szereti. Ezért gondolom, hogy ignoráns lenne bárkivel szemben, aki nem kapásból egy komplett szellemirtó felszereléssel jön be, igéket mormolva.

Szerintem hagyom. Az egyetlen gondolat, hogy elköltözünk (úgyis mozdulnunk kell az egyetem miatt), és remélem oda nem követ már.

2013. szept. 18. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
szia na mi lett veletek??? bekenhagy mar titeket???
2016. nov. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!