Egy szellem ül rajtam. Mennyi C vitamint kell ennem/innom, hogy leszálljon róla?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a C vitamin elriasztja a szellemeket. Már megettem 960mg C vitamint. Kell még ennem, vagy elég? Mikor száll le rólam?2013. szept. 8. 22:02
1/23 anonim válasza:
Amikor azt mondod, hogy távozz tőlem sántán!
2/23 anonim válasza:
még legalább 3x ennyit meg kell enned.
3/23 A kérdező kommentje:
Már 1600mg-nél tartok, mióta kiírtam a kérdést.
2013. szept. 8. 22:56
4/23 acelsziv válasza:
legalább egyszer életedben egy tisztességes adag vitamin is lesz benned. De miből gondolod, hogy szellem ül rajtad? És mi ez a marhaság, hogy a C vitamin elriasztja a szellemeket?
5/23 anonim válasza:
Már biztos nincs rajtad. Felesleges több C vitamint bevenned.
6/23 A kérdező kommentje:
A szellemet érzem. Azt, hogy a C-vitamin elűzi, azt itt az oldalon olvastam.
2013. szept. 8. 23:10
8/23 anonim válasza:
Nem mindegy milyen C vitamint eszel.A vámpírt se űzi el a mesterséges fokhagyma ízesítő.Sajnos a pénzben mérve elég drága természetes C vitamin a hatásos mert a mesterségesen előállított nem tartalmazza azt a szellemi energiát amivel lerázhatod magadról a szellemet.
9/23 anonim válasza:
Ha istenhez imádkozol akkor vallásos vagy. Ha isten válaszol neked, akkor szkizofrén. Ha szellemet érzel akkor is az utóbbi állapot áll fen, mert szellemek, istenek és démonok nincsenek. Inkább feküdj le, és aludd ki magad.
10/23 anonim válasza:
Szerintem inkább menj el egy gyomormosásra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!