Mi lehetett? Megijesztett nagyon! Macskám szellemet latott?
egyedül vagyok itthon (macskámmal), ezoteria rovatban olvastam kerdeseket, ha ez lenyeg.. ès a cica egyszercsak hirtelen odanézett a falon egy pontra, ahol se legy, se semmi nem volt, meredten bámulta, majd nagyon furcsa hangot adott ki, milyet még soha, és fölfelé ugrált, majd le"fekudt", leszoritoritotta fejét, arra a pontra nézett kozbe szemeivel, és gyorsan kiszaladt.
mi lehetett? szellem? meg nem csinalt ilyet.
nagyon megijedtem, legyszi norm. valaszokat!
A macskák érdekes kis állatok, magam is macskatulajdonos vagyok, és, hát olvastam egy-pár könyvet róluk, és Cilin (cicám) is megfigyeltem néhány érdekességet.
A szakkönyvek egyértelműen azt tanácsolják hogy, ha a macska viselkedése váratlanul, hirtelen megváltozik (például feltűnően sokat rohangál, ilyesmik) az betegségre, egyéb problémára utalhat! Ha többször is látod rajta, hogy fura dolgokat csinál, vidd orvoshoz! Lehet, hogy fájdalmai vannak!
Nem kell mindjárt ezotériás baromságokat beleképzelni a dolgokba, egyszerűen gondolkodj reálisan és logikusan! Mindennek oka van, ez igaz, de nem ezotériai oka! A cicád vagy beteg, vagy túl sok az energiája... Ennyi!
A macskák valószínűleg érzékelik az idegen entitásokat, ez nem zárható ki, hogy így van.
Érdekes lények a macskák.
5.:nem ereztem, soha nem.is ereztem ilyet.
nem tortent meg hasonlo eset.
5.:nem ereztem, soha nem is ereztem ilyet.
nem tortent meg hasonlo eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!