Feher.farkas@tihi kérdése:
Vampir vagy szellem?
Figyelt kérdés
sziasztok a hazunkban legelore a haverommal azt hittuk hogy szellemek vannak mikor egy videon egy suhanast lattunk. azota egy rejtejt oldunk de a relytej lenyegtelen a lenyeg az hogy mar azt hisszuk van egy vampir es egy gonosz szellem a szellem nevet nem tudjuk de egy vicces dolog tortent.(az ugyhitt vampir no a szellem pedig ferfi) tortent hogy uzit kapott a yahoon a haverom egy bizonyos kannanna....bellatol es hat a vampirt bellanak neveztuk ami erdekes mikor rola beszelunk az alkonyatbeli bellarol gondoljak hogy beszeljunk2013. szept. 8. 14:43
2/9 anonim válasza:
Aaaaaaaaaaaaaaha. Akkor ezt most fordítsd le magyarra.
3/9 anonim válasza:
Az értő fogalmazás szelleme suhanhatott ki, nemzeti szín pántlikás kalapban.
4/9 Salx Narval válasza:
Gratulálok, csak így tovább.
5/9 A kérdező kommentje:
na es elfelettem mondani hogy legyszi rendes valaszokat
2013. szept. 9. 11:56
6/9 Salx Narval válasza:
Normális kérdésre, normális a válasz is. Te érted amúgy amit kérdeztél? Valami botrányos a fogalmazásod.
7/9 A kérdező kommentje:
oh elnezest kerek mindenkitol es igazatok van nem tudom mi utott belem pedig elismert iro vagyok
na az a lenyeg hogy van ez a bella akirol nem tudjuk eldonteni hogy szellem vagy vampir
mit gondoltok? vajon leteznek efele vampirok? vajon a mi hazunkban lakik egy ilyen? vagy lehet hogy egy szellem ?
megegyszer elnezest most olvastam el es semmit sem ertettem meg amit irtam
2013. szept. 10. 11:08
8/9 anonim válasza:
Jó vagyok szövegértésből de ez feladja.
9/9 anonim válasza:
Szia
Korod? Biztos nem hallucináltál? Mások is érzékelték?
Részletesebben is le írhatnád,feltéve ha nem troll írás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!