Hogyan lehetne Incubust idézni?
Ha ilyen álmaid vannak, miért is akarsz démont idézni?
A szexuális álmok egyébként nagyon valóságosak tudnak lenni, én úgy tudom, hogy az ember álmában is átélheti az orgazmust, mivel az agyi folyamat. :)
Egyébként valójában a succubus volt a férfiakra "rámászó" démon, és olvastam olyat is ezekről, hogy miután elvette a reggeli merevedéssel ébredő férfiak magjait, átalakult inkubussá, meglátogatta a lányokat, és teherbe ejtette őket. Jó kis magyarázat arra, amikor a leányka nem volt elég óvatos az esküvő előtt, és megesett. ;)
Ha valóban démon volna rajtad, és ennyire zavaró, akkor démonűzést/tértisztítást javaslok. Bár érdekelne, hogy a párod azt is megteszi-e, ami álmodban felbukkan? Meglehet, hogy csak azért jelentkeznek ilyen intenzív álmok, mert hiába minden, nem vagy teljesen elégedett, és ez az álmaidban jön elő. ;)
Ugyen nem írod le tobbszor az olyant Pontos j vel?
Értelem...
Utolsó
Megértelek de ez mégis fura álom hiszen a párom mindent meg ad nekem akkor nemtudom mi lehet a gond it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!