Szeretnék szellemet idézni. Van rá valami jó módszer?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat szeretnék, amit egyedül is lehet csinálni, és nem kell hozzá túl sok drága cucc.2013. júl. 12. 17:03
1/16 anonim válasza:
ne idézz ha jüt akarsz magadnak! egyedül főleg ne!
3/16 anonim válasza:
Nem szabad, nagyon veszélyes lehet.
4/16 homo ludensz válasza:
Javaslom és ezt ne vedd okoskodásnak hogy nézz utána a fellelhető szakirodalomban mit is takar a sz e l l e m mint fogalom.
6/16 anonim válasza:
Ne idézz! Lehet, hogy nem lesz hatása, de olyan dolgokat is elszabadíthatsz, amelyeket fel sem tudsz fogni! Ne bolygasd a holtak világát, hagyd őket békében nyugodni! Nem szerencsés dolog ilyeneket csinálni, mert nagyon pórul járhatsz.
7/16 homo ludensz válasza:
Nos az utolsó hozzászóló tapintott rá a lényegre a "holtak világa". Ez a találó jelző s talán ezt kéne kicsit tanulmányoznod. Mellesleg csináltam én is Quija -táblát,írózsámolyt,mattfekete homorú "varázstükröt" mivel gyötört a kíváncsiság. Ezek nem drága cuccok,az otthon fellelhető anyagokból kivitelezhető.
8/16 gombás áron válasza:
ne idézz szellemet mert nagyon megjárhatod és nem biztos , hogy vissza tudod küldeni könnyen kaput nyithatsz a túlvilágba melyen át bárki ki vagy éppen be mehet és magadra szabadíthatsz egy gonosz szellemet vagy éppen démont aki a lelkedre pályázik
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan idézz szellemet, úgyse történik semmi.
10/16 anonim válasza:
Utso igazat mond én is akarok h megmutatsam h lófsz se fog történni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!