Hogyan lehetne Incubust idézni?
Ezel kapcsolatosan meleg fiú vagyok,17-éves.
Szoktak ojan álmaim lenni hogy sokk férfival szexelek,és majdnem mindegyik ijen álmomban más helyen vagyok,és élvezem is álmomban a szexet,reggel mikor fel kelek akkor az alsó gatyám ....gondoljátok milyen lehet.
Szóval szeretnék ere egy értelmes választ kapni.
Nem vagyok szkeptikus DE:
Ez a lény a középkori elme szülte, nem létezett valójában.
A succubus és az incubus nem vért iszik, hanem éjjel álmában rontja meg az ellenkező nemű emberi lényt. Legalábbis a középkorban ezt hitték. Valójában az éjjeli magömlés, és a szexuális tartalmú álmok azok, amikre a középkor ezen démonokat adta magyarázatul. (férfiaknak és nőknek is vannak szexuális tartalmú álmaik) A becsületes ember ilyen után elment gyónni a szokás szerint.
"Ezel kapcsolatosan meleg fiú vagyok,17-éves."
Nem démonok okozzák, mivel ilyen lények nem léteznek :-) A homoszexualitás egy modern kori betegség, de ne aggódj ki lehet belőle gyógyulni .
Utolsó
De mindent csinál a párom nekem amit szeretek,de ezek az álmok ojan valóságosak hogy szinte néha azt hiszem hogy nem is álmodok hanem hogy igazából megtörtént.
Hastur_yellowking
Köszi a válaszod,kívéve pár mondtatott amit írtál:D
Találkoztam ilyennel(bár nem szándékosan), tehát nem idéztem.Szóval, nagyon úgy tűnik, van ilyen.Nekem a férfi változathoz volt szerencsém.Ferde hajlamú démonról még nem hallottam.Nem csak álomban jöhet.Én éberen láttam.
Nem javaslom, hogy ilyesmit idézz, mert nem a legjobb szándék vezeti őket.Állítólag igen gyorsan megfosztják az embert az energiától, amit alátámasztok, mert a találkozás után jártányi erőm sem volt, szokatlanul gyengének éreztem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!