Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehetett?...

Szerintetek mi lehetett? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egyszer este hazafele menet egy kisebb utcában egy nőt láttam ordítani,gyorsan odamentem és láttam a nő egy rövid újjuban, egy mini szoknyában, egy barna harisnyanadrágban és egy fekete magassarkúban volt.Meg akartam kérdezni hogy jól van e erre oda orrdít és látom hogy furcsa a szeme.Aztán egyszer csak a körmei elkezdtek nőni és a fogai helyet ilyen élesek jöttek.Később a harisnyanadrágja elkezdet szakadozni és végül teljesen szétszakadt a magassarkújával együt,aztán hátul a hátánál kezdett szakadni a ruha és szétszakadt a miniszoknya is.Szerencsére én még időben elfutottam és messziről csak annyit láttam hogy négykézláb elfut. Nagyon megijedtem de a harisnya szétszakadásátol annyira nem tartottam.

2013. aug. 31. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a bűnös életed miatt, az istenek egy démont küldtek neked, aki koordinálni fogja a tetteidet! Állat képében foga kísérni a hátralévő rövid életed!
2013. aug. 31. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
a leírtak alapján a farkasember a legvalószínűbb :)
2013. aug. 31. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Egy alakváltó földönkívüli volt, ami épp farkasformát vett fel.
2013. aug. 31. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon hihető...
2013. aug. 31. 19:18
 5/11 bakur12 ***** válasza:
100%
ugy tunik, mintha a felignofeligfarkasfeligbikafeligmedveember lett volna. meg jo, hogy tulelted. meg sosem hallottam rola. a tobbieket mind megette idaig. szerencses.:D
2013. aug. 31. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Én LSD-re tippelek, de lehetett valami gomba is.
2013. aug. 31. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez hol történt ?
2013. aug. 31. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:
És akkor felébredtél anyukád szavára, hogy ideje felkelni mert iskolába kell menni te 5.es nagy fiú.
2013. aug. 31. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
En ectazyra tippelnek...
2013. aug. 31. 23:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Keress rá arra a blogra hogy A reptilián. Ott olvasd el a nemtudom miket és rájössz hogy felesleges volt élned ha ilyen értelmetlen emberek vagy mik is léteznek. Hasonló nagy okosságok vannak ott mint amit te írtál bár az inkább űrlényeket lát.
2013. szept. 1. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!