Tényleg létezik az éjszakai kócoló?
Figyelt kérdés
Eddig is féltem mindentől, és alig tudtam elaludni, most hallottam erről a lényről és nagyon félek.2013. júl. 17. 20:11
11/43 anonim válasza:
Flegmáztok, flegmáztok, aztán reggel megnézhetitek magatokat, ha titeket is meglátogat!
13/43 anonim válasza:
Most már annyira félek, hogy nem merek elaludni. Bepisiltem.
14/43 anonim válasza:
Aha, és az éjjel a kopaszokra sajtreszelővel támadó is létezik.
15/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát nem sikerült megnyugtatnotok... Ma sem fogokm aludni. :(
2013. júl. 18. 01:14
16/43 anonim válasza:
a motherbookdriver és az Érmelléki Kuglófember sokkal veszélyesebb!!! inkább azoktól félj!
17/43 anonim válasza:
Létezik! Az előbb néztem a tükörbe, kár volt! Tiszta kóc vagyok...:( Biztos itt járt az éjszakai horkoló is, mert fáj a torkom is....:(
18/43 anonim válasza:
Még ha valami olyantól félnél, mint a Rake (Figyelő), akkor még megérteném, hogy parázol, de ettől...
19/43 anonim válasza:
Rettenetesen hangzik, reggel arra ébredsz, hogy szétfigyeltek?
20/43 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!