Kérlek javasoljatok olyan fogszabályozó szakorvost, aki Budapesten TB-rendelést lát el és 18 év feletti fiatalként elfogadható áron elkészítteti az éjszakai, vagy ha nincs más megoldás a nappali fogszabályzómat. Létezik ilyen orvos?
Ilyen sehol sem létezik !!!
TB támogatásra csak akkor kapsz ha 18 éven aluli vagy, és akkor is csak úgy, ha leveszik mire betöltöd a 18-at
Az éjszakai teljes árát nem tudom! De egy állandó fém 200.000ft és ebben nincs benne a havi ellátási díjak. csak akkor vágj bele ha igazán fontosnak tartod. Sok sikert!!
18 éves kor fölött sehol nem jár tb támogatás, ilyet hiába keresel.
És ebben a korban csak éjszakaival semmit nem tudnak javítani a fogaidon, felesleges pénzkidobás lenne.
Sajnos az árak húzósak, nekem nagyjából 400 ezer körül lesz a vége, de anno kaptam másfél milliós árajánlatot is. Na arra már én is azt mondtam, hogy túlzás.
18 éves kor fölött azért ilyen drága, mert már szépészeti beavatkozásnak számít, mint például a plasztikai műtétek. Ha Neked azért kell, mert egészségügyi problémát jelent a fogaid kuszasága, akkor azt már 18 éves kor előtt is látnod kellett. Ezért is van addig támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!