Létezik éjszakai tampon? Amit nem kell olyan gyakran cserélned, és nem is lesz egészségtelen ha bent hagyod éjszakára.
Figyelt kérdés
Reggelre vagy teljesen áttázok,vagy felkelek 4-kor és elrendezem,de olyankor nagyon nehezen tudok visszaaludni..2013. febr. 1. 09:08
1/16 anonim válasza:
nem létezik. tampon mellé rakjál be még egy éjszakai betétet is, és nem ázol át.
2/16 A kérdező kommentje:
de ha tampont rakok be nem ázok át. csak ha nincs tampon!
de azt mondják nem egészséges ha éjszakára bent hagyom!
egyébként köszi a válaszod!
2013. febr. 1. 09:14
3/16 anonim válasza:
Kifejezetten éjszakai nem, de a nagy méretűeket olyan időszakokra ajánlják, amikor nem tudod olyan gyakran cserélni.
Mivel max 8-9 órát van bent, nem okoz egészségügyi gondokat (persze, sokan vannak, akik azt mondják, hogy már az is baj, ha két órát vagy bent, vagy hogy egyáltalán használod).
4/16 anonim válasza:
nekem éjszaka elég kénylemetlen a tampon ha telik így felébredek rá és nem tart semeddig kicserélni
5/16 anonim válasza:
3-4 órát lehet bennt max, én úgy tudom, ugyaníyg a betét is
6/16 anonim válasza:
Dehogy 3-4 órát. Addig, amíg meg nem telik. Ezért kell megfelelő méretűt használni. Akár 8 órát is lehet bent. Simán jó éjszakára is.
7/16 anonim válasza:
Éjszakai betét van, azt használj éjjelre.
8/16 anonim válasza:
Azért én nem szívesen hagynám bent 8-9 órára. Szerintem az már nem lenne túl egészséges. Én max. 5 óra után mindig kiveszem.
9/16 female_superiority válasza:
Tegyél be két betétet és egy szoros bugyit, esetle vegyél rá pizsamanadrágot, vagy aludj törölközőn, ha olyan súlyos a helyzet.
De éjszakára tamponozni tényleg nem a legjobb ötlet. Nappal én is gyakran szoktam, de éjjel betét.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem a takarom lesz olyan,hanem en (a labam)es ugy hogy meg kell mosni. Utalok arra kelni hogy ugy erzem magam mintha beposoltem volna.(Na jo nem mikor kelek hanem amig kierek a wc-re.) Es hogyha este barakom es egy 5 ora mulva kicserelem? En fel szoktam tobbszor is kellni ejszaka
2013. febr. 2. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!