Létezik éjszakai tampon? Amit nem kell olyan gyakran cserélned, és nem is lesz egészségtelen ha bent hagyod éjszakára.
Figyelt kérdés
Reggelre vagy teljesen áttázok,vagy felkelek 4-kor és elrendezem,de olyankor nagyon nehezen tudok visszaaludni..2013. febr. 1. 09:08
11/16 anonim válasza:
Este mindig zuhanyozz le jol mosd.meg mahad.És éjszaka inkabb betétet használj.
12/16 A kérdező kommentje:
Én minden nap fürdök!! Éjszaka leszek olyan :S
2013. febr. 2. 11:08
13/16 anonim válasza:
Nekem is szokott ez lenni, hogy reggel mikor felkelek és kimegyek a fürdőbe érzem, ahogy elkezd folyni le a lábamon... :S Elég szar érzés. Szerintem az a legjobb, ha egyszer cserélsz, amikor felébredsz éjszaka.
14/16 anonim válasza:
ez nem igaz.éjszaka is lehet tampont használni,semmi bajod nem lesz tőle. a tampont dobozán rajta van,hogy milyen erős nedvszívó képességű,és aszerint használd amilyenre szükséged van.estére tegyél be egy tampont + egy éjszakai betétet is és nem fogsz átázni. mondjuk én ilyenkor mindig felébredek éjszaka egyszer és kicserélem. tegyél magad alá egy ruhát amit nem sajnálsz és ha megtörténik véres lesz,nem pedig az ágyneműd.
15/16 A kérdező kommentje:
de akkor "elenyésznek" a baktériumok :S
2013. febr. 2. 20:20
16/16 anonim válasza:
Én tampont használok éjszakára, mert este arra szoktam betéthasználatkor kelni, hogy csurog le a vér a fenekemen, és az annyira kényelmetlen érzés. Ezért tampon. Szerintem is tegyél be éjszakára nagyobbat, szerintem semmi bajod nem lesz tőle.
Egy 3 évbe tamponozó lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!