Szellem van a nyaralónkban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel az egyik barátnőm bement a szobába és hangosan felsikított, teljesen földbegyökerezett a lába. Amikor bementem, hogy kihozzam, nagyon remegett. Viszont amikor megláttam azt, amitől megijedt... egy nagy, felpúpozott, fehér valami ült az ágyon és világított a sötétben. Mindenki nagyon sokkos állapotba került és nem mertünk bemenni a szobába, ezért a konyhában aludtunk hárman a földön és a székeken, meg az asztalon. Másnap reggel is ott volt az a valami és senki nem mer bemenni, mert félünk. A barátnőm még mindig remeg és bekucorodott a sarokba, nagyon sokkot kapott. Bent van az összes cuccunk, ruhánk, mindenünk. Mi tévők legyünk?2013. júl. 14. 14:03
31/48 anonim válasza:
Ott vagytok még ? A csaj h van ?
32/48 A kérdező kommentje:
Mustáros virslit eszünk. A szellem még mindig ott van.
2013. júl. 15. 18:05
33/48 anonim válasza:
Egész nyáron bent kuksoltok majd? Jó program :D
34/48 anonim válasza:
de mint már irtam elöbb is, legyen valaki bátor és azt a lepedőt fogja meg és vegye el onnan, egyébként is meg lehet érezni a szellemek jelenlétét, pl hideg, hűvös fuvallat.. ez neten is fennt van, meg szoktak lenni műsorok amikbe mondják
35/48 LeeRia. válasza:
Nem kell tőle félni, mert nem bánthat mivel nem lehet gonosz szellem. Nem fog bántani senkit, mert ő is csak egy ártatlan lélek szó szerint. :)
36/48 anonim válasza:
Szerintem legyetek bátrak és nézzétek meg, ha nem meritek hívjatok valakit, mondjuk nem értem, miért a netre kell ezt kiposztolni, ahelyett, hogy felhívnátok vagy szólnátok valakinek.
37/48 anonim válasza:
nézzétek meg mi az vagy szóljatok valakinek.
38/48 anonim válasza:
na hogy alakul a helyzet? valószínű valaki szórakozott veletek :)
40/48 A kérdező kommentje:
Még mindig nem. Áthívtuk a szomszédot, aki 2 méteres, de amikor belépett, a szellem nem volt sehol. Viszont miután elment, rá egy órára megint megjelent és ugyanott ült, ugyanabban a pózban!!! Jeges fuvallatot nem érzek.
2013. júl. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!