Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a nyaralónkban,...

Szellem van a nyaralónkban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel az egyik barátnőm bement a szobába és hangosan felsikított, teljesen földbegyökerezett a lába. Amikor bementem, hogy kihozzam, nagyon remegett. Viszont amikor megláttam azt, amitől megijedt... egy nagy, felpúpozott, fehér valami ült az ágyon és világított a sötétben. Mindenki nagyon sokkos állapotba került és nem mertünk bemenni a szobába, ezért a konyhában aludtunk hárman a földön és a székeken, meg az asztalon. Másnap reggel is ott volt az a valami és senki nem mer bemenni, mert félünk. A barátnőm még mindig remeg és bekucorodott a sarokba, nagyon sokkot kapott. Bent van az összes cuccunk, ruhánk, mindenünk. Mi tévők legyünk?

2013. júl. 14. 14:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
54%

Jaj de kamu kérdés te jóég!

3-an nem mertek bemenni szégyen!

2013. júl. 14. 14:23
 12/48 anonim ***** válasza:
33%
Ezt inkább írd meg egy szellemekkel foglalkozó oldalnak, mert itt sok a ráérő ember.
2013. júl. 14. 14:29
 13/48 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy egy kérdés ha ennyire bevagytok szarva akkor miért értek rá ennyire netezni?
2013. júl. 14. 14:31
 14/48 anonim ***** válasza:
70%
Egyszerű, el kell húzni onnan!
2013. júl. 14. 14:35
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
ezt a fa*zságot, ha tényleg valami szellem lenne ott nemhiszem hogy még a nyaralóban dekkolnátok.. hanem rohannátok addig amíg csak tudtok...
2013. júl. 14. 14:38
 16/48 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy csak beköltözött egy hajléktalan, vagy egy nyaraló és ott ül zseblámpával és ijesztget titeket, hogy hagyjátok őt békén, szedjetek kint fadorogokat, vagy a konyhában alkalmas szerszámokat és támadjátok meg, el fog inalni.
2013. júl. 14. 14:48
 17/48 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon egyszerű - egy életre tanuljátok meg, hogy füves cigit nem szívunk, és pláne nem iszunk rá vodkát. Nem olyan bonyolult az :)
2013. júl. 14. 14:59
 18/48 anonim ***** válasza:
67%
Én idehívnám Scooby-Doo-éket. Ezen már csak az ő csapatuk segíthet.
2013. júl. 14. 15:00
 19/48 Zolka99 válasza:
37%

FAKE

Scooby Doo xDDDD szakadok

2013. júl. 14. 15:07
 20/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem gombázzál, ha így ráparázol.

Egyébként ti viccen kívül nagyon bátrak vagytok. Én nem mertem volna elaludni egy olyan ház konyhájában, ahol a szobában egy elemlámpás hajléktalan döglik. Rettegtem volna, hogy kijön és megerőszakol.

2013. júl. 14. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!