Tegnap éjjel az egyik barátnőm bement a szobába és hangosan felsikított, teljesen földbegyökerezett a lába. Amikor bementem, hogy kihozzam, nagyon remegett. Viszont amikor megláttam azt, amitől megijedt... egy nagy, felpúpozott, fehér valami ült az ágyon és világított a sötétben. Mindenki nagyon sokkos állapotba került és nem mertünk bemenni a szobába, ezért a konyhában aludtunk hárman a földön és a székeken, meg az asztalon. Másnap reggel is ott volt az a valami és senki nem mer bemenni, mert félünk. A barátnőm még mindig remeg és bekucorodott a sarokba, nagyon sokkot kapott. Bent van az összes cuccunk, ruhánk, mindenünk. Mi tévők legyünk?
Nem tudom hány száz szellemes kérdés jelenik meg itt havonta, de már olvastam egy párat és szinte mindegyikben azt írták, hogy, amint meglátták a ,,szellemet'' az eltűnt. Ha esetleg szellem lenne, nem hiszem, hogy napokig ott dekkolna, és tétlenül nézné, amint egy pár ember bemegy hozzá, megnézi, vagy mittom' én, mit csinál vele.
Szerintem menjetek be együtt, és nézzétek meg mi az. Ha tényleg ,,szellem'' akkor forduljatok orvosi segítségért, mivel szellemek nem léteznek, legalábbis én nem nagyon hiszek ezekben a természetfeletti bigyókban.
2013. júl. 14. 15:42
22/48 anonim válasza:
Két típusú ember van. Az egyik ragaszkodik ehhez a biztonságos világképhez, amiben az ember a legnagyobb. A másik elfogadja az idegenek "felsőbbrendűségét" vagy legalábbis a létezését, nem fél beismerni, hogy léteznek túlvilági dolgok.
2013. júl. 14. 15:53
23/48 A kérdező kommentje:
Nem kamu típusú kérdés! Most itt ülünk az egyik szobában, be vagyunk zárkózva, egyikünk se mer kimenni. Van nálunk egy laptop. Messze van a kijárat és már vészesen közeleg az este, mi van, ha a szellem utánunk jön az utcán is? Amúgy azóta meglestük és még mindig ott van az a fehér valami...
2013. júl. 14. 20:37
24/48 anonim válasza:
emberi alakja van ??? mert a felpúpozott valami lehet három lámpion is egymáson.bocsi nem akartam érződik hogy féltek de sztem menjetek a cuccotokért együtt,ha eddig nem bántott csak egy helyben ül sztem most sem fog bátani de azért írd meg mi történt kiváncsi vagyok .sok szerencsét.
2013. júl. 14. 20:58
25/48 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, mint egy hóember:S
2013. júl. 14. 21:23
26/48 anonim válasza:
A 6-os vagyok. A szellem volt a legbarátságosabb dolog amit a természetfelettik közül láttam. Egyébként a fehér általában nem gonosz.
2013. júl. 14. 21:55
27/48 anonim válasza:
Úristen! Lehet hogy egy kövér ember szelleme.
Szerintem menjetek el, ha kell gyalog! Aztán menjetek vissza többen, és a szoba ablakán dobjatok be petárdát.
De nem lepődnék meg, ha később írnád hogy otthon, nálatok este is megjelent.
2013. júl. 14. 21:55
28/48 A kérdező kommentje:
26 De mi van, ha ez igazából nem is szellem, hanem valami gonosz hóember szerűség? Az is jó, mert fehér? Amúgy ilyen lényt már láttál?
27 Na ez az.
2013. júl. 14. 21:57
29/48 Napkiraly válasza:
fake benyomást kelt
2013. júl. 14. 23:17
30/48 anonim válasza:
ha szellem akkor tényleg nem dekkolna ott már napok óta, biztos van valaki bátor közöttetek, egy fiú esetleg aki megmerné nézné, utána meg kiderülne hogy tényleg valami lampion, vagy valami világítós és jót röhögtök rajta majd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!