Vannak vadászok?
Figyelt kérdés
Ezt most olyanoktól kérdem, akik hisznek a természetfeletti lényekben. Arra gondolok, hogy például ha egy démon idetéved, akkor vannak olyan emberek, akik levadásszák és megölik vagy visszaküldik od,a ahonnan jött?
Most ne fárasszatok hülye válaszokkal, oké?:)
2013. jún. 23. 09:26
21/31 A kérdező kommentje:
:D
2013. jún. 25. 19:05
22/31 anonim válasza:
Én ismerek is kettőt név szerint: Dean és Sam Winchester!
23/31 A kérdező kommentje:
Odaát..:D
2013. jún. 27. 08:35
24/31 anonim válasza:
Sokszor eltöprengek hogy de jó is lenne (túl sok Odaátot néztem...), de abban igaza van valamelyik válaszadónak hogy léteznek csak nem vadász megnevezéssel. :D
25/31 A kérdező kommentje:
És az még jobb lenne, ha ők is 67-es Chevy Impalával járnának..
2013. jún. 29. 22:46
26/31 anonim válasza:
6-os: kedvenc sorozatom:)
Kérdező, ha nem ismernéd, ajánlom figyelmedbe az Odaát (Supernatural) című sorozatot:) Legeslegjobb!:)
27/31 anonim válasza:
Ja, most látom, hogy páran már írták előttem, bocsi...:) Egyébként én is tökre lennék "vadász". De asszem kis hazánkban nem lenne túl sok melóm... Pici ország lévén.
28/31 A kérdező kommentje:
Nézem az Odaátot:) És hát nem is bántam meg, hogy elkezdtem, csak túl gyorsan haladok..(túl jó az egész:D)
Én is lennék vadász, de én sem hiszem, hogy sok melóm lenne. Sokan itt állítják, hogy ezt láttak meg azt láttak, de hát..(nem mondok semmit inkább:))
2013. júl. 2. 02:13
30/31 anonim válasza:
Amúgy miből élnek meg?xd furikáznak és van kajára motelekre pénzük?:D vagy mi?ezt ,hogy akarták beetetni velünk?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!