Vannak vadászok?

Figyelt kérdés

Ezt most olyanoktól kérdem, akik hisznek a természetfeletti lényekben. Arra gondolok, hogy például ha egy démon idetéved, akkor vannak olyan emberek, akik levadásszák és megölik vagy visszaküldik od,a ahonnan jött?

Most ne fárasszatok hülye válaszokkal, oké?:)

2013. jún. 23. 09:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"Amúgy viccet félretéve olyanra gondoltam, hogy akik hisznek benne, azok hobbiból kutatnak legendákat meg helyeket, ők keresik meg őket és kiírtják.:D Vagy ez így teljesen lehetetlenség?"

Kérdető, most komolyan, most mi a francot akarsz? Hogy bólogassunk mint a galambok? Tessék: léteznek, de csak a filmekben... A való életben pedig ez teljesen lehetetlenség!

2013. jún. 23. 19:22
 12/31 anonim ***** válasza:
72%

"Írta itt anno. egy válaszadó valamilyen kérdésre, hogy a legjobb barátjának valamilyen felmenője ( déd déd déd apja vagy mit tudom én, hogy kicsodája... ) a levéltárban vámpírvadászként volt nyílván tartva :) ( 1800-as évek. )"

ez csak azt bizonyítja, hogy már akkor is voltak munkakerülők... :D

2013. jún. 24. 08:41
 13/31 A kérdező kommentje:
Az a válaszoló én voltam. Az én egyik ismerősöm felmenője volt vámpírvadász:)
2013. jún. 24. 11:16
 14/31 anonim ***** válasza:
Milyen kicsi a gyk :D Nem is tudtam xD
2013. jún. 24. 15:50
 15/31 A kérdező kommentje:
Naja..xD
2013. jún. 24. 15:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát ha igazi vadász volt az a hapsi...Akkor kár, hogy nem adta tovább a tudását a leszármazottainak vagy kár, hogy nem jutott el a tudás a barátodig :( Az ő szülei nem tudnak valamit ezzel kapcsolatban?Valami nagyszülők által rájuk hagyott könyv/jegyzetek/kellékek?Semmi nem maradt?
2013. jún. 24. 15:58
 17/31 A kérdező kommentje:
A szüleit nem ismerem. Ő messze lakik, csak neten tudunk beszélni.
2013. jún. 24. 17:11
 18/31 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell arra vadászni ami nem létezik.

Amúgy ha meg száll egy démon vegyél be hashajtót és ki fosod a démont.

2013. jún. 25. 09:25
 19/31 A kérdező kommentje:
Kifosod..xD Ez nagy volt!
2013. jún. 25. 16:05
 20/31 anonim ***** válasza:
Mondom én nem kell oda ördögűző csak hashajtó, meg budi és a démon a barna mocsárban találja magát :D
2013. jún. 25. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!