Veletek történtek már szellem sztorik?
Figyelt kérdés
elmesélitek ?2013. jún. 19. 13:08
21/27 anonim válasza:
Én még szerencsére nem találkoztam szellemmel.
Hát nem furcsa? ;)
22/27 Móni nem becézgetünk válasza:
Nekem papám halála után kezdődtek ezek a furcsa dolgok. Egyszer a tükörben láttam a papám arcát. Ez azt hiszem kb. 1 hónappal a halála után volt. Aztán amikor apukám aludt láttam egy fényes gömböt elmenni a szobában. Hasonlított egy gömbvillámra de kicsit másabb volt. Később a Tescooban láttam egy fekete gömböt leesni a polcról. Rögtön odarohantam ,hogy megnézzem mi volt az de nem láttam ott semmit. Akkor volt még az is amikor ott álltam az üvegajtó előtt a tükörképem mellett pedig egy alak. Áh biztos csak furcsán tükröződök és ha meg mozdítom a karom akkor mind két alak azt fogja csinálni mint én. Felemeltem mind két kezem de csak az egyik alak mozdult. Azt gondoltam lehet az öcsi szívat de amikor közelebb mentem az alak eltűnt. Akkor a következő: a tükörben megjelent egy arc az enyém mellett. És az ötödik és egyben utolsó:Nagymamám szobájában fekszem és elkezd nekem valaki suttogni. Azt hittem bratyó vagy öcsi hiszi azt ,hogy nagyon vicces de a közelben senki nem volt.
23/27 ciskácska válasza:
sziasztok.....szerintem nem kéne hülyeségeket kitalálni...nem tudom h vannak e vagy léteznek de szerintem akkor se jó bele mászni...főleg nem kitalálni mert 1 saját magát ilyezgeti az illető...kettő inkább vicces h telefonoznak....
24/27 Mosolygós Arc válasza:
Unokatesómékkal szellemet idéztünk rohadtul sötét szobában és annyi fény volt,hogy meggyújtottunk 10 gyertyát...Mondanom sem kell mind 3-an rendesen bevoltunk fosva már akkor is mikor meggyújtottam a gyertyákat..Egyszercsak elkezdtem valami olyasmit hablatyolni,hogy "szellem..ha itt vagy köztünk adj egy jelet" elkezdtünk röhögni mert első 5 percben rohadtul nem történt semmi..eltelt még 3 perc semmi..Elkezdek már nagyba kiabálni "ha itt vagy adj egy jelet!!!" erre kialszik 5 gyertya..nyitva volt a szemem és láttam h nem fújta el senki..ajtó,ablak zárva..ht befostunk eléggé..kiszaladtunk szobából..unokaöcsém aki 1 évvel fiatalabb pánikrohamot kapott..unokanővéremmel(1 ével idősebb nálam) visszamentünk befejezni..de akkor már nem történt semmi..11 éves voltam!
25/27 anonim válasza:
A tyúkjaink nekünk hátra annak zárva ,hátuk van egy kisház amiben régen a macskák szültek ,de mostmár senki sem használja, az ajtó BE VOLT ZÁRVA ,a szomszéd nem vilt kint! Én hátul voltam ekkor kopogást hallottam a házból,hú de megijedtem szaladtam a házba
Még mist sem tudom mi az pár hónapja történt ,és nem vagyok hülye,valami Zörgött a házban,nem vicc!
Meg egyszer kint voltam ,nézelődtem a fánkra,ekkir az egyik fán(nem a mi fánkon hanem a szomszédén,mert el lehet látni a szomszédig)egy átlátszó alak màszott a fán
26/27 anonim válasza:
Tesómmal malmoztunk tegnap és az egyik korong legurult az ágy alá laposan ,ki akartuk venni és ekkor saját magától kigurult
27/27 anonim válasza:
Éz az ágyunk alja elég kicsi és szűk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!