Veletek történtek már szellem sztorik?
Figyelt kérdés
elmesélitek ?2013. jún. 19. 13:08
11/27 A kérdező kommentje:
ja bár tényleg
2013. jún. 20. 14:07
13/27 A kérdező kommentje:
Dórika szerintem te csak ezzel reklámozod a telefont hogy használják a szellemek is.
amúgy eddig egy hihető se volt csak inkább jók izgisek de nem hihetőek.
2013. jún. 22. 09:05
14/27 anonim válasza:
sokszor van olyan hogy fordlok és akkor mindig látok egy olyen sötét személyt vagy egyszer voltam az egyik szobába és a szekrény ajtó ki volt nyitva arrébmenzem nem volt huzat se semmi és a szekrény ajto elkezdett becsukodni becsaptam az ajtót és elfutottam
15/27 A kérdező kommentje:
ha a szekrényt picit nyitod meg símán becsukódik
2013. jún. 22. 16:50
16/27 anonim válasza:
Á, nekem ilyen nem volt, csak nagyon sokszor van olyan érzésem, hogy figyelnek, é követnek... Ezért elég sokszor így hirtelen megfordulok, a többiek meg hülyének néznek, hogy mit forgolódok folyamatosan...
17/27 anonim válasza:
Nekem is van, több eset is volt. De nem szívesen írom le, mert még most is futkos a hideg a hátamon, ha visszagondolok....
18/27 anonim válasza:
Eccör vót, hó nem vót, vót eccör egy gószt. Víge.
20/27 anonim válasza:
Én egyszer kicsi koromban éjszaka felébredtem, szétnéztem és láttam a szekrénynél 10-12 év körüli gyerekek árnyékait, ahogy egy lépcsőn mennek be a falba.És fura volt, hogy pont akkor nem tudtam felébreszteni apát és anyát pedig apa szinte ébren alszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!