Láttam két tündért! Elhiszitek? (+fotó)
Voltam ír országban nyaralni egy hetet és egy furcsa dolog történt.
Gyönyörű dombos vidéken nyaraltunk,körben erdővel,szép tóval folyókkal stb.Szóvak gyönyörű hely volt.
Egyik este éppen mentem haza felé,ugyanis ki ugrottam sétálni egy kicsit.Már sötét volt. Dúdolásztam,mert a fejemben volt egy ír dal ritmusa, amit akkor ismertem meg. Na mindegy, a lényeg, hogy egyszer csak ilyen zene szót hallottam meg a közelből. Egy embert sem láttam,mentem a hang irányában és egy szép tisztásra értem ki,mert onnan hallottam a hangokat.Egyre erősebben és tisztábban,tudtam 100%-ra hogy onnan jön. Azt hittem valami esti buliba csöppenek,de mire átvágtam gizen-gazon,és kiértem a tisztásra,abban a pillanatban a zene abba maradt.Mint amikor hirtelen lekapcsolod a rádiót.Ami érdekes még hogy a tisztáson a teljes sötétségbe,és szinte csak a hold világított két apró színes pontocskát láttam repkedni.Úgy repült mint valami lepke,össze vissza de mégis ilyen szépen. Egyik világos zöld volt, a másik pedig rózsaszínes.
Feléjük szaladtam, de érdekes módon akkor elkezdtek távolodni,és berepültek a fák közé.
Szóval szerintem tündér volt. Az is érdekes,hogy a lepke az nem repül el ha meglát egy embert,ugyanúgy röpköd.
30-as évek elején járó felnőtt ember vagyok,nem nagyon hiszek a természetfelettiben,de ez most engem nagyon megfogott.
Mikor visszaértem a szállásra,a feleségemnek elmondtam mi történt.Ő csak nevetett először,mondta hogy biztos csak valaki szórakozott,bekapcsolta nekem a zenét majd hirtelen le.De a két pontra már ő sem tudta a választ,és csak annyit mondott hogy az írek eléggé hisznek a tündérekben,mert korábban beszélgettünk pár falusival,és az idősebbek mondták hogy az egy nagyon ritka alkalom amikor egy ember lát egy tündért,de sosem fogja elfelejteni egész életében.Volt a beszélgetésnél 2 ember,ők is láttak,de még fiatalabbik korukban.
a zenéről elfelejtettem írni,mégpedig tényleg mintha valami fúvós hangszer lett volna,vagy esetleg hárfa.nem tudom,nem értek túlzottan a hangszerekhez,de gyönyörű volt a hangzása és olyan megnyugtató!ehez még hozzá tett a szép holdban ragyogó táj is! És biztos hogy nem máshonnan jött a zene, hanem onnan ahol a két pontot láttam.
Elég sok képet csináltunk az utazás során és itt is ebbe a kis faluba. Az egyik képen pedig észrevettem ezt a sarokban:
Olyan mint egy tündér! persze ez már lehet lepke is, szóval ezt vonatkoztassátok el a történetemtől, csak érdekességként említettem meg
Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!
Ha nem találtok volna meg a képet akkor is bevallom hogy átverés. A kérdés valódi, csak nem tőlem, az pedig itt található:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Miért? Csak mert kíváncsi voltam, hogy most milyen válaszok jönnek rá. Látható hogy 3 évvel ezelőtt még milyen értelmes emberek voltak itt, akik normálisan válaszoltak a kérdésre még ha az illetőnek nem is hittek. Most viszont ugyanerre a kérdésre tróger válaszokat adtak nagy részben, így látható hogy mennyire degenerált is az idejáró kommentelők nagy része :)
"látható hogy mennyire degenerált is az idejáró kommentelők nagy része"
Az lehet, de kérdések színvonala sem felfelé ível. Idejössz egy valódi kérdés nélküli kérdéssel, meg egy fél oldalas kamu szöveggel, és meg vagy sértődve, hogy nem vesznek komolyan? :)) lol
Az most tökmindegy, hogy a kérdés valódi-e avagy sem, ugyanúgy lehetett volna az, mint 3-om évvel ezelőtt :)A fogadtatása nagyjából ugyanaz lehetett volna.
Meg mit jelent az hogy színvonal neked? Ami nem fér bele a világképedbe vagy nem érdekel az már máris színvonal csökkenés?:)
Régi válaszok erre a kérdésre:
-lepke
-tündér
-tök szép a történet
-hasonló beszámolók
-talán szentjánosbogár
-biztos gyönyörű volt akár igaz akár nem
Ebből is látszik, hogy akik nem hitték el, nem jöttek ide ócsárolni vagy jöttek, de rosszindulatú kommentet nem írtak.
Mostani színvonalas válasz a kérdésre:
-lepke
-te csökevény,annyi eszed van, mint egy piros traktornak
-cigány muzsikusok, nem létező Arany kamikáze pillangóval
-reptoid
-replikátor
-mit szívtál
-piros krumpli tornacipőben
-neutrínós-hűmicsodaizé energiapajzs
-lumbulábi
Ha összeveti mindenki a kettőt látható hogy nem a kérdés színvonala csökken, hanem az ide kommentelők nagy része troll , vadparaszt vagy csak simán id*óta ;)
Tündér.
Csak egy kérdés:Van olyan lepke ami világít?
Attól még a piros krumpli tornacipőben tényleg vicces volt.
Engem személy szerint a "mit szívtál, kérek belőle" trollok idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!