1/14 anonim válasza:
szerintem is ül, inkább olyan, mint egy gorilla.
3/14 anonim válasza:
ez egy gorilla. lehet hogy kicsit mutáns, vagy valami ritka változat, ami elrejtve él, de gorilla
4/14 anonim válasza:
Ha gorilla akkor viszont állatkertből szökött, mert a háttérben egy nyírfa áll. Az pedig mérsékelt és hideg égöv alatt él, a gorilla meg trópusi, szubtrópusi égöv alatt. De nem bigfoot, az is biztos. Szerintem gorilla vagy csimpánz, csak nem természetes közegben.
5/14 anonim válasza:
Nyugi ez csak én voltam piknikezés közben.
6/14 anonim válasza:
Engem a fotózás körülményei érdekelnének. Az illető nem is figyelte meg, csak a képet nézte utólag? Szerintem ha kicsit is figyeli, hamar kiderül a mozgásából, mi az. Vagy ha nem a feltöltő készítette a képet, akkor miért írták, hogy Alberta államból való a fotó? Akkor csak ott töltötték netre.
"Egy Penny nevű kanadai nő töltötte fel facebookra ezt a képet..."
Ebből nem derül ki, hol készült a kép.
7/14 anonim válasza:
Lefényképez egy állatot és nem tudja mire fogta rá a gépet? Na ne!
8/14 anonim válasza:
6-os . Lehet hogy egy vadkamera fotózta le ami mozgásra fényképez . Bár akkor több kép is van és abból simán kiderül hogy mi az . De lehet hogy direkt csak olyat rakott fel hogy "rejtélyes " állatnak tűnjön . Erre már számos példa megtörtént .
De visszatérve a kérdésre szerintem ez egy sima gorilla és nem egy idegen állat faj .
10/14 Antimod válasza:
Gorillának néz ki, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!