A telefonom csinált egy nagyon fura képet miközben nem is volt nálam. Lehet hogy ez egy szellem?
Gólyatáborban voltam, éppen vacsoraidő volt, a telefon az ágyamon volt és biztos hogy nem más csinálta.
minnél tovább nézem annál furább :/
Kedves kérdező!
Az én telefonom akkor csinál ilyen képeket, amikor a zsebemben benyomódik véletlenül a fényképező funkció, és a fekete zseb szövetén keresztül beszűrődő fényt rögzíti. Van belőlük most is több tucat mert folyton benyomódik, nem győzöm törölgetni.
Ha jól látom kivehető a foltokból egy szoba, egy fényes ablak és valami pirosas (lepedő?) tárgy az előtérben. Nem ültél vagy feküdtél rá véletlenül a telefonra?
Egyébként a szellemlények alapvetően nem a fizikai síkon léteznek, így fizikailag láthatatlanok, tehát lefényképezni sem lehet őket. Kivétel persze létezhet, rettentően ritka esetben, de a linkelt kép biztosan nem az.
Üdvözlettel,
Ezalor
5-ösnek igaza van
nekem is gyakran benyomódik, volt, hogy felhívta apukámat :D
Szerintem is csak telefon meghibásodás.
Azt azonban elkel ismernem, hogy nagyon profi kép lett. A rajta lévő alaknak még az arca is látszik. Mikor megláttam óriási békaemberek jutottak az eszembe.
Szerintem meg a kérdező saját magát fényképezte le a telefonnal, utána pedig elhomályosította. Bárki megcsinálja 10 perc alatt:)
Ha mégsem,akkor véletlen. Én is telefonáltam már úgy h nem is tudtam róla:D
Lehetne "szellemfotó" is de ez biztosan nem az.
Véleményem szerint egy véletlen képről van szó ami fókuszálatlan, nem beállított és egy gyors mozgás következtében készült, mondjuk amikor elvetted arról a helyről a telefonod, félhomályban vacsora után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!