Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam két tündért! Elhiszitek...

Láttam két tündért! Elhiszitek? (+fotó)

Figyelt kérdés

Voltam ír országban nyaralni egy hetet és egy furcsa dolog történt.

Gyönyörű dombos vidéken nyaraltunk,körben erdővel,szép tóval folyókkal stb.Szóvak gyönyörű hely volt.

Egyik este éppen mentem haza felé,ugyanis ki ugrottam sétálni egy kicsit.Már sötét volt. Dúdolásztam,mert a fejemben volt egy ír dal ritmusa, amit akkor ismertem meg. Na mindegy, a lényeg, hogy egyszer csak ilyen zene szót hallottam meg a közelből. Egy embert sem láttam,mentem a hang irányában és egy szép tisztásra értem ki,mert onnan hallottam a hangokat.Egyre erősebben és tisztábban,tudtam 100%-ra hogy onnan jön. Azt hittem valami esti buliba csöppenek,de mire átvágtam gizen-gazon,és kiértem a tisztásra,abban a pillanatban a zene abba maradt.Mint amikor hirtelen lekapcsolod a rádiót.Ami érdekes még hogy a tisztáson a teljes sötétségbe,és szinte csak a hold világított két apró színes pontocskát láttam repkedni.Úgy repült mint valami lepke,össze vissza de mégis ilyen szépen. Egyik világos zöld volt, a másik pedig rózsaszínes.

Feléjük szaladtam, de érdekes módon akkor elkezdtek távolodni,és berepültek a fák közé.

Szóval szerintem tündér volt. Az is érdekes,hogy a lepke az nem repül el ha meglát egy embert,ugyanúgy röpköd.

30-as évek elején járó felnőtt ember vagyok,nem nagyon hiszek a természetfelettiben,de ez most engem nagyon megfogott.

Mikor visszaértem a szállásra,a feleségemnek elmondtam mi történt.Ő csak nevetett először,mondta hogy biztos csak valaki szórakozott,bekapcsolta nekem a zenét majd hirtelen le.De a két pontra már ő sem tudta a választ,és csak annyit mondott hogy az írek eléggé hisznek a tündérekben,mert korábban beszélgettünk pár falusival,és az idősebbek mondták hogy az egy nagyon ritka alkalom amikor egy ember lát egy tündért,de sosem fogja elfelejteni egész életében.Volt a beszélgetésnél 2 ember,ők is láttak,de még fiatalabbik korukban.

a zenéről elfelejtettem írni,mégpedig tényleg mintha valami fúvós hangszer lett volna,vagy esetleg hárfa.nem tudom,nem értek túlzottan a hangszerekhez,de gyönyörű volt a hangzása és olyan megnyugtató!ehez még hozzá tett a szép holdban ragyogó táj is! És biztos hogy nem máshonnan jött a zene, hanem onnan ahol a két pontot láttam.

Elég sok képet csináltunk az utazás során és itt is ebbe a kis faluba. Az egyik képen pedig észrevettem ezt a sarokban:

[link]

Olyan mint egy tündér! persze ez már lehet lepke is, szóval ezt vonatkoztassátok el a történetemtől, csak érdekességként említettem meg

Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!

2013. jún. 18. 20:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem lepke :)
2013. jún. 18. 20:32
 2/46 anonim ***** válasza:
61%

xDDD az egy lepke te csökevény... :D

Istenem... annyi eszed van, mint egy piros traktornak bakker...

2013. jún. 18. 20:34
 3/46 anonim ***** válasza:
75%
cigány muzsikusok voltak! Meghallották a léptek neszét és abahagyták,mert féltek hogy a hatóságok kijöttek megbüntetni őket éjfél utáni hangoskodásért! Az még nekem fura hol ott hol itt máshogy írod valahol 1-es személyben máshol többesben... Most ezek szétosztódtak és utána megint 1-é váltak vagy mi? A képen egy Arany kamikáze pillangó látható amely írországban őshonos,ám mára kipusztuló félben lévő egyedek közt tartsák,mert vadásszák őket! Tehát én ezt a képet elküldeném az ír országi természetvédelmisekhez hogy vizsgálják ki az esetet,és ha netán még emlékszel pontosan hol is fényképeztél és mikor talán egy kis pénz jutalmat is kapsz a faj megtalálásának segítségében,mert mára csak 100-200 között található a számuk!
2013. jún. 18. 20:35
 4/46 anonim ***** válasza:
39%
És ki fényképezte ezt le?
2013. jún. 18. 20:35
 5/46 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is lepke, de talán Írországban így alakult ki a tündérek legendája :-)
2013. jún. 18. 20:40
 6/46 anonim ***** válasza:
53%
Az egy Reptoid.
2013. jún. 18. 20:43
 7/46 anonim ***** válasza:
59%
az egy replikátor
2013. jún. 18. 20:46
 8/46 anonim ***** válasza:
59%
mit szívtál kérek én is
2013. jún. 18. 20:47
 9/46 anonim ***** válasza:
95%

Megkérdezhetem, hogy hol jártál Írországon belül? Csak mert kísértetiesen hasonlít a beszámolód az én élményemhez. Leszögezem, én sem hiszek az ilyen tündérmesés dolgokban, de a kérdésed tényleg felkeltette az érdeklődésem. Nos, nekem laknak rokonaim Írországban, ezért szinte minden nyáron ellátogatok oda. Az egyik este a barátaimmal töltött idő után egyedül indultam vissza a házunkhoz, és folyamatosan egy nagyon szép zene járt a fejemben, amit a barátunk játszott el nekünk, lehet, hogy csak nagyon beképzeltem, de komolyan úgy éreztem, mintha akkor is valaki játszaná, az erdőből, ahova egy ösvényen lehetett bemenni. Illetve már nem ösvény volt, mivel a gaz kicsit benőtte. Azt hittem valamelyik barátom szórakozik, ezért bementem, és nagyjából 2 perc gyaloglás után egy kisebb mezőszerűségen találtam magam. Nem volt annyira sötét, épphogy alkonyodott, de a zenét még mindig hallottam. Ahogy a mező közepére értem, akkor szűnt meg a zene és utána láttam meg két apró valamit, amiről még máig nem tudom micsodák. A szüleim szerint lepkék voltak, de ezek annyira másképp repültek! Láttam már lepkét, ez a két kis valami sokkal kecsesebb volt, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam. Az egyik zöld volt, a másik halvány rózsaszín, pont ahogyan te írtad le.

Miután hazaértem, elmeséltem ezt a szüleimnek és a rokonaimnak is, akik kint élnek. Ők hisznek a tündérekben és azt mondták, hogy az ott élők sok ilyenről számoltak be, és nekem is azt mondta egy néni, hogy aki lát egyet, az nagyon szerencsés, és azt a pillanatot az életben nem felejti el. 18L

2013. jún. 18. 20:55
 10/46 anonim ***** válasza:
85%

a képen az lepke :)

a tündért meg nem jó kis ír viszki hozta elő? :)))

2013. jún. 18. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!