Mit csináljak ha éjszakánként valaki szuszog mellettem?
Figyelt kérdés
Magam élek, nincs állatom, stb. De éjszaka hallom/érzem, hogy valaki szuszog mellettem. Állandóan rossz álmaim vannak. Szerintetek?2013. jún. 12. 13:07
1/12 anonim válasza:
Hm, szuszogószellemről még nem hallottam.
2/12 anonim válasza:
Húzz be neki egyet. Vagy fordulj meg és lökd le. XD
3/12 anonim válasza:
egyéb dolgok, furcsaságok szoktak történni?
4/12 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy egyedül vagy. Szerintem biztos, hogy ha tudat alatt is, de félsz, ilyenkor az ember hajlamos magának beképzelni ezt-azt. Vegyél egy kisállatot, így legalább tudod mire fogni a zajokat és nem lesznek képzelgéseid. :)
7/12 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni de nekem nem mellettem hanem közvetlenül az arcomba ami mellé társul egy nem gyengén csípős hideg is:S nyár közepén,fülledt szobahőmérsékletben este...szinte érezni lehet,hogy valami van ott :S olyankor mozdulni sem merek,nekem pedig nem 1 állatom van de egyik sem fejlesztette még ki azt a képességet hogy este jéghideget árasztva magából felettem lebegjen és "nézzen"...
8/12 anonim válasza:
azt én is hallottam esténként a régi házamban , de az nem susogás hanem léptek voltak. (de vannak szellemek akik v(amik) susogni szogtak esténként) hallottam sok story-t mint a tied. nálam költözés segített de ha elég bátór vagy akkor kibírod . (lehetséges ,hogy csak a területét védi (mint pl.: medvék .) költözz el vagy próbálj meg kapcsolatott létesíteni vele. sok sikert hozzá! :)
9/12 anonim válasza:
fogd me az orrát.
na jó, nekem is beszuszog valaki de az csak a tesóm a szomszéd ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!