Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a szellemek éjszakánként a...

Ha a szellemek éjszakánként a tükrön át közlekednek, hogy lehet ezt az átjárót lezárni (éjszakára)?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 22:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Használd a harmadik,vagy a negyedik szemed.
2013. febr. 4. 22:05
 2/24 A kérdező kommentje:
estleg valamivel letakarni?
2013. febr. 4. 22:15
 3/24 anonim válasza:
100%
Jó kérdés,én csak akkor szoktam szellemet látni,ha tükörbe nézek. /Casper/
2013. febr. 4. 22:21
 4/24 loupsolitaire ***** válasza:
100%

Este széttöröd, reggel összeragasztod.

Esetleg egymás felé fordítasz két tükröt, akkor biztos megzavarodnak. :D

2013. febr. 4. 22:34
 5/24 totallystranger válasza:
57%
A szellemek, nevezzük inkább lelkeknek, vagy talán kallódó lelkeknek, szerintem nem a tükrön át közlekednek. Ez csak egy mende-monda. Az ő világuk ugyanott van, ahol a miénk. Csak egy másik dimenzióban, egy másik anyagi síkon léteznek. Vannak lelkek, akik megrekedtek e két dimenzió-sík között, de vannak olyanok is, akik esetleg "visszalátogatnak". Gondolok itt a szerettekre, akiket a gondolataink,a szívünk hívnak magunkhoz. Az angyalok is ilyen síkon mozoghatnak talán. :)
2013. febr. 4. 22:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

totallystranger

Vegyél elő egy fizikakönyvet és nézd meg a dimenziók definícióját.

2013. febr. 4. 22:52
 7/24 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
...esetleg ugyanabban a könyvben a tükörét...
2013. febr. 4. 22:55
 8/24 totallystranger válasza:
100%

Jó, majd megnézem. Sajnálom , hogy pontatlanul fogalmaztam, de nem ismerek más szót erre a dologra. Talán párhuzamos világ, vagy mi? :D

Egyébként a válaszomat egyenesen a kérdezőnek szántam, megnyugtatásul.

2013. febr. 4. 23:24
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező! Nem vagyok szkeptikus, csak reálisan gondolkodó. Ez csak egy elterjedt urbanlegends. Most komolyan, szerinted a szellemek egy ember által készített tükrön át közlekednek? Kétlem. A legtöbb tükör üvegből van.

Az üveg egy olyan szervetlen összetételű keverékanyag, amely lehűlés közben kristályosodás nélkül jut mechanikailag szilárd állapotba.

Miért csak üvegből készült tükrön át jönnek? Palack üvegen keresztül miért nem? Ablaküvegen miért nem? Remélem érted mire akarok célozni.

A szellemeknek nincs szükségük tükörre hogy azon keresztül járkáljanak ide.

2013. febr. 5. 00:56
 10/24 anonim válasza:
50%
Szia! Ha kis asztali tükör, elég ha lefekteted tükör részével lefelé az asztalra, nagyobb tükröknél pedig valamilyen anyaggal(mind1 milyen vastag) takard le, lehetőleg valamilyen meleg színű legyen. Remélem segítettem :)
2013. febr. 5. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!