Ha a szellemek éjszakánként a tükrön át közlekednek, hogy lehet ezt az átjárót lezárni (éjszakára)?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 22:00
11/24 anonim válasza:
Szereltess rá zárat, esetleg tegyél elé sorompót.
12/24 anonim válasza:
10.-hez hozzátenném: bármilyen tükröződő felület. Pl. fémek.
13/24 anonim válasza:
ÉN TUDOM, én tudom!! Támassz a tükör elé még egy tükröt (hogy szembe legyenek egymással). Így nem fognak tudni kijönni, és a tükör se megy tönkre!
14/24 Napkiraly válasza:
sehogy,odaállsz este azt amelyik átjön azt jól megvágod hídpénzre. Amelyik nem fizet azt jól megagyalod
16/24 PrettyVillain válasza:
Nem közlekednek a tükrökön át, mert egy tükrön nem tudnak keresztül menni, de ha van a tükörrel szemben egy másik tükör, akkor nyílik meg az átjáró. Régi magyar parasztházakban azért nem volt egymással szemben tükör. Sőt, ha valaki meghal 40 napig bolyong, majd utánna lép át a 'túlvilágra'. Addig le kell takarni az össze tükröt fehér lepellel, mert ha meglátja, hogy nem látja magát, képes örökké bolyongani. Magyar népművészeti könyvekben nézz utánna.
17/24 anonim válasza:
Szia!Legegyszerűbb,ha letakarod egy törölközővel,vagy megfordítod,hogy a hátulja látszódjon.Mikor falun a halottat virrasztolták,a tükröket letakarták,vagy megfordították...
18/24 anonim válasza:
Nekem a hálószobámban volt egy tükör és elég ijesztő dolgok történtek. Hiába kértem segítséget, a témához értők azt tanácsolták, hogy tüntessem el a szobából és takarjam le, de nem segített, az oldotta meg a problémámat, hogy eladtam :D ijesztgessen mást :D
19/24 Napkiraly válasza:
én se veszek vaterán tükröt eztán :D
20/24 anonim válasza:
Tükör csak a fürdőszobában, előszobában legyen, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!