Mit érzek éjszakánként?
Figyelt kérdés
Az elmúlt körülbelül 1,5-2 hétben éjszaka, amikor lefeküdtem aludni, és teljesen sötét van egy idő után olyan érzésem van, mintha a(z egyébként zárt ajtóm felől) bejönne valaki. Egye közeledik hozzám, érzem, ahogy jön az ágyam felé, és megáll. Érzem, hogy ott van valaki. 'Tipikusan' 'sistergést' is hallok, nem tudom körül írni. Lépteket is szoktam hallani.
Mi lehet ez? Megbolondultam?
2013. febr. 21. 19:00
1/10 anonim válasza:
nem, csak fosol a sötétben és képzelődsz. Ettől pedig még jobban fosol, és méginkább képzelődsz.
2/10 anonim válasza:
Ilyenkor nyitva van a látsz is valamit?
3/10 anonim válasza:
Bocsánat elírtam, azt akartam írni,hogy ilyenkor látsz valami furcsaságot is?
4/10 anonim válasza:
Néha ezt én is érzem, de amikor a nyakamig felhúzom a takarót akkor már nem :) Próbáld ki !
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egyszerűen félsz a sötétben. De az is lehet, hogy más. Hogy tényleg van ott valaki... mondjuk egy szellem.
6/10 anonim válasza:
Szia! Kifejthetnéd bővebben, mert elég érdekes, amit írsz.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, ne félj! :)
Amit átélsz, azt alvásparalízisnek hívják. A álom elött érzed ezt. Általában nem tudsz mozogni és ilyesfajta rém halucinációid vannak. Nem kell félned tőlük :D Ha legyőzöd az eziránt való félelmed, akkor miután elaludtál tudod irányítani az álmod.
8/10 anonim válasza:
A cigányok lopóznak be a szobádba, hogy szalonnát süssenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!