Ez szellem lehet?

Figyelt kérdés
Hali.Tudom hogy egy kiskölyöknek tűnök most,de nem vagyok..Bementem egy elkerített lánymosdóba,és elkeztem fésülködni.Senki nem volt benn rajtam kívül.Kinyitottam az egyik WC ajtót és egy sikolyt hallottam,de nem volt benn senki.Bnőm mesélte,hogy vele is voltak ilyenek,azóta kerüli azt a budit.Ez most mi is?

2013. jún. 5. 21:22
 1/7 anni_ válasza:
Lehet, hogy csak vékonyak a falak, és azt hallottad.Az is lehet, hogy mivel már beszélt a barátnőd ilyenfajta élményeiről, már félelemmel mentél be a mosdóba, és csak képzelted a sikolyt. És az is lehet, hogy valóban szellem van a dologban. Az, hogy melyik verzió érvényes, szerintem csak te tudhatod igazán.
2013. jún. 5. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Elvan kerítve teljesen az a női mosdó.Közelébe se osztályterem,se más.Egy kis zegzug.Ezért ijedtem meg...
2013. jún. 5. 21:46
 3/7 anni_ válasza:
Hát akkor nem kizárt, hogy szellemmel van dolgod. Inkább hanyagold azt a mosdót.
2013. jún. 5. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Már megint Mirtil...

(bocsi, nem offolni akartam. :) )

2013. jún. 5. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hisztis Mirtill.
2013. jún. 5. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Őh ok xD
2013. jún. 12. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tűnsz kiskölyöknek,de ha egyáltalán igaz is amit írtál,akkor biztos vagy benne hogy a mosdóból hallottad a sikolyt?Mert lehetett kintről is....És azt megmondanád hogy a barátnőddel mik szoktak történni abban a WC-ben?

De lehet hogy benn ragadt egy szellem,bár én nem nagyon hinném:D

2013. dec. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!