Szerintetek mi volt ez?
Figyelt kérdés
Egyedül voltam otthon és lépteket hallotam.Nagyon megijedtem és a lépteket a nappaliban hallotam. Árnyakat már nem szoktam látni de félek vajon mi lehetett ez???2013. máj. 31. 20:53
2/9 anonim válasza:
Poltergeist jelenség?
Hallucináltál?
Valami nem e-világi lény?
Szellem, démon, bármi más?
stb.
Van választék azért. Tulajdonítsd annak, aminek Te hiszed. Ennyi információ alapján sokat nem lehet "mondani".
3/9 anonim válasza:
egy másik házban laktunk két évig. mikor beköltöztünk enyhe tél volt, aztán nagyon hideg lett fűteni kezdtünk. majd éjszakánként mindketten a párommal lépteket hallottunk a padlásról. én nem félek semmitől, mert tudom, hogy mindennek van oka. felmentem a padlásra, de semmi! egy hét után gondoltam a kémény lehet az oka. ahogy hül ki a belső vakolat omladozik, és ahogy ütődik a falának ezek lehetnek a lépések. mível a huzat is egyre lassabb lett a kéményben, hát vettem öt méteres kürtcsövet, és belefűztem a kéménybe. ezután már nem járkáltak a padláson.
4/9 A kérdező kommentje:
épp a barátnőmmel beszéltem telefonon és a nagy ijedtség közepette leejtettem a telefonomat nagyon megijedtem
2013. jún. 1. 13:27
5/9 anonim válasza:
Hanyagolni kellene a füvet és nem fognak többet árnyak jönni.
6/9 A kérdező kommentje:
13 eves lány vagyok-.-" szerinted fuvezek -.
2013. jún. 2. 10:19
7/9 anonim válasza:
A léptek zaját csak is kizárólag ember okozhatja. Ha nincs a nappaliban senki, bátran menj utána, derítsd ki az eredetét! A lépészajhoz hasonlító zajokat okozhatja esetleg egy faág ami nekiütődik a falnak, tetőnek. azt hogy külső forrásból, vagy helyiségen belülről jön a nyitott ablak megmutatja. Ha rendszeresen hallod beszéld meg a szüleiddel! Én minden ilyesminek magam szeretek utánajárni, kideríteni az eredetét. Szellem, ugyanis nem képes ílyeneket produkálni.
8/9 anonim válasza:
A halott ember volt az, aki a fejét a hóna alatt hordja, mint egy görögdinnyét. Óvakodj tőle.
9/9 anonim válasza:
noss véletlen keveredtem erre a témakörre de ha már itt vagyok válaszolok szellem démon stb. nincs szóval a legrosszabb akivel talákozhatsz egy gyilkos (ember):D
de valószínű csak valami nekiutődik a falnak rosszab esetbe egy rágcsáló pl egér csinál zajt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!