Tudtok pár kísértetsztorikat?
Figyelt kérdés
Írnátok nekem pár kísértet sztorikat amiket TI éltetek át?
pl(megfogta valaki a hátatokat, lépéseket hallotatok, hangokat,láttatok vmit/vkit ) ilyenekre lennék kíváncsi!
nyugodtan írjatok és tudom hogy körülbellül 1000 kérdés van ebből.
2013. jún. 1. 17:51
1/7 anonim válasza:
én a sztorik helyett szellemes filmeket nézek, na azok megteszik a hatásukat.
onnan lehet meríteni sztorikat.
2/7 anonim válasza:
Én tudok mondani sokat ami velem történtek !!! :) akit érdekell irjon privibe!:)
3/7 anonim válasza:
Nem nem, nem privibe, itt h mindenki lássa, had parázzunk mi is :D( és gondolom nem akarod leírni 50x )
4/7 stalkerboss válasza:
Én egyszer egy szórakozó helyen volt ilyen élményem.Úgy kezdődöt hogy táncoltam bár elégé be voltam álva aztán kimentem a mosdoba valaki rámászott és a zsebembe nyúlt aztán rövidzárlat.Mikor felkeltem és viszamentem csak pár óra mult el de mindenki eltünt nem volt sehol senki kirohantam megijedtem majd öszegyűjtöttem a bátorságomat és visszamentem de már egy csomó vénaszony volt megint kimegyek majd vissza most meg lebegő emberek akinek furcsa dolgokat sutognak a fülemben.Remegő kézzel nyúlok a cigiért de nem találok semmit csak egy csomó lsd tabletát és hirtelen megvilágosodtam hisz szellemek nincsenek miaóta chuck norris és bruce willis megtiltotta az embereknek hogy haláluk után szellemek legyenek....
5/7 anonim válasza:
Hát nem nagy sokk volt, azt álmodtam (igen valós álmom volt) hogy valami chupakabra szerű lény üldözött és megkarmolt. egyből felébredtem nagyon fájt a hátam ki mentem a fürdőszobába inni (az volt legközelebb) és a tükörben három hatalmas karmolás. vissza szaladtam a szobámba ahol szintén megnéztem a tükörben hátha csak azt is álmodtam, de ott is látszott, de hirtelen elhomályosodott a seb.reggel még egy kicsit látszott de sokkal kevésbé mint éjszaka. azóta ha abba a tükörbe belenézek sárgán felvilágít a szemem
6/7 anonim válasza:
a régi házunk szomszédjában volt egy ház ahol régen meghalt egy öregember. tudtuk hogy nincs senki a házban de ha éjszaka mentünk el a ház előtt mindig sikolyokat és kiáltásokat lehetett hallani. egyszer egy barátommal elmentünk a házhoz megnézni hogy tényleg nincs-e bent senki. én megfogtam a kilincset és egy lökést éreztem a melkasomon. nem a haverom volt, mert ő mögöttem ált és szemből éreztem a lökést. ekkor elengedtem a kilincset és a barátom megkérdezte hogy mi van. mondtam hogy inkább ő nyisson be de ekkor tök elsápadt majd lassan elindult a kilincsért hogy benyisson és mielőtt hozzá ért volna a kilincs el kezdett mozogni. mindketten elszladtunk ésrá se néztünk többet a házra
7/7 anonim válasza:
Unokatesóm barátnője egyszer letöltött a gépére egy programot, ami bizonyára vmi vírus lehetett,mert megállás nélkül Samara hangja hallatszódott ahogy azt mondja h Mami....letörölte a programot,de a hang nem szűnt meg. Szétszedték a gépét,a gépházba találtam egy kicsi gumilabdát,miután kiszedték nem jött vissza a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!