Fekete lények, amik amik tőlem pár méterre (kb.5-10) suhannak villámgyorsan el. Mindig a szemem sarkából látom őket, de nem gyakran. Mik ezek?
Hozzáteszem nem vagyok nagy ezotérikus,de ennek nem találtam logikus magyarázatot...Valaki látott már ilyet?Nekem van ilyen ismerősöm,de ő sem értette a dolgot.A válaszokat előre is köszönöm.
12L
Én hiszek neked!Nemrégiben halt meg nagyapám. Azóta sokszor látod egy egy sötét alakot elsuhanni előttem,de rendesen látom hogy lába és karjai vannak! Nagyon szeretett horgászni,így az ő botjai közül lehoztam 1-et emlékbe,hogy emlékezzek rá még sokáig. Másnap amikor leraktam a pincében (dolgozó szoba) furcsa hangokat hallottam,amiket nem birok behatárolni. Olyan érzés fogott el mintha valaki a hátad mögött mereven figyelne téged. Leraktam a botot,és hátrafordultam és ekkor láttam hogy az ajtóban egy halovány fekete árny áll,ami néhány másodperc múlva eltűnt. Azóta rendszeresen érzem nagyapámat hogy a közelben figyel engem és családomat. Múltkor amikor indultam volna le lépcsőn hirtelen egy kicsit elkezdtem szédülni,ettől megtorpantam,és amikor kezdtem magamhoz térni láttam hogy tesóm egyik kis lepedőfélesége ott volt a lépcső felülről 2. fokán.Kikerültem és ekkor egy mély kis hümmögést hallottam a vállamtól balra! Gyorsan odafordultam és egy pillanatra rendesen láttam nagyapám arcát. Azóta sok furcsa dolog történt,de egy rossz dolog sem! AKI NEM HISZ NEKEM ARRÓL MAGASRA TESZEK,ÉN LÁTTAM ÉS ÉREZTEM HOGY VALAMI (REMÉLEM NAGYAPÁM) AZÓTA ITT VAN A HÁZUNKBA! Kérdező neked a közeli múltban meghalt valamelyik szeretted?
19/F
ugye ezt csak kitalálod?
ha valóban vannak ilyen élményeid, írd meg privátban (de ide is nyugodtan leírhatod)
ekkor jelezz -kérlek - privátban, hogy olvassam el!
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!