Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fekete lények, amik amik...

Fekete lények, amik amik tőlem pár méterre (kb.5-10) suhannak villámgyorsan el. Mindig a szemem sarkából látom őket, de nem gyakran. Mik ezek?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem nem vagyok nagy ezotérikus,de ennek nem találtam logikus magyarázatot...Valaki látott már ilyet?Nekem van ilyen ismerősöm,de ő sem értette a dolgot.A válaszokat előre is köszönöm.

12L

2013. máj. 27. 17:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
máskor is vagy csak ma?
2013. máj. 27. 22:26
 22/37 anonim ***** válasza:
51%
Én is sok ilyet láttam, nem vagy bolond, max könnyebben érzékeled őket. A trollkodó bohócokra meg ne figyelj
2013. máj. 27. 22:55
 23/37 anonim ***** válasza:
97%

"Fekete lények, amik amik tőlem pár méterre (kb.5-10) suhannak villámgyorsan el. Mindig a szemem sarkából látom őket, de nem gyakran."

A Lakatos család viszi ami fémből van.

2013. máj. 28. 05:39
 24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszolóknak.Ezen a napon nem láttam,csak néha-néhá.Ez bármi lehet,nem félek tőlük.El kell fogadni,hogy az életben vannak (egyenlőre)megmagyarázhatatlan dolgok.:)
2013. máj. 28. 14:15
 25/37 Csak_Norris ***** válasza:
én.
2013. máj. 28. 15:07
 26/37 Napkiraly ***** válasza:
csak azt fogadod el, ha azt mondom hogy egy másik dimenzióban vannak, és másképp is találkozhatsz velük.
2013. máj. 29. 00:19
 27/37 anonim ***** válasza:

Én 10-11 éves koromban láttam ilyen jelenségeket. Mindig ültem a szobámban és rendesen láttam hogy valami fekete alak elsuhan az ajtóm előtt. Nem képzeltem be hiszen láttam tisztán és volt olyan hogy csak a szemem sarkából láttam. Voltak nálunk megmagyarázhatatlan dolgok amik nagyon rémisztőek voltak. Én hiszek abban hogy léteznek "szellemek" mert "láttam" már és éreztem is őket nem egyszer!!

Ja és neaggódj emiatt mert NEMBÁNTANAK!

HA VALAKI KÍVÁNCSI HOGY MIKET IS ÉREZTEM MEG HOGY MIKET LÁTTAM ÍRJON PRIVIBE!

2013. máj. 29. 15:16
 28/37 anonim válasza:

Őszintén? ilyen van. Mint tudjuk tulajdonképpen az "agyunkal" látunk hiszen az dolgozza fel a szemünk által csinált képet. Az agy hihetetlen dolog. Ezeket a dolgokat TE képzeled elő mégpedig mereven nézéssel hirtelen eszedbe jutnak a fekete alakok és már ott is vannak. Bármikor amikor nem vagy lekötve / eszedbe jutnak látni fogod őket.

A jó hírem hogy kinövöd. Szerintem 16-17 éves korodra semmi sem lesz belőle. ha mégis ottlesznek akkor pszichológushoz kell menni

2013. máj. 29. 19:36
 29/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a véleménye,én ritkán látok ilyeneket és van amire nincs magyarázat.:)
2013. máj. 29. 19:45
 30/37 anonim ***** válasza:

28-as ideológiákat ne gyártsál a degenerált pszichológusaiddal együtt,én 30-asként láttam őket és még be is tudtam volna beszélni magamnak,hogy hallucinálok,ha nem többen lettünk volna egy helységben,akik láttuk őket és nem beszéltünk össze!

És fényjelenségekkel se gyere,mert alakok voltak többen és egyszerre láttuk ugyanazt 3-an.

De azért kösz,nagyon szeretjük,mikor megmagyarázzák,hogy,amit láttunk nem láttuk.

2013. máj. 29. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!