Fekete lények, amik amik tőlem pár méterre (kb.5-10) suhannak villámgyorsan el. Mindig a szemem sarkából látom őket, de nem gyakran. Mik ezek?
Hozzáteszem nem vagyok nagy ezotérikus,de ennek nem találtam logikus magyarázatot...Valaki látott már ilyet?Nekem van ilyen ismerősöm,de ő sem értette a dolgot.A válaszokat előre is köszönöm.
12L
Hargitai Károly írt róla az ufógazinban. Ezek idegen lények. A világegyetem 90%-át teszik ki. Azért nem látják a távcsövekkel pont mert feketék !
A világ 90%-át kitevő sötény anyag része. Nem kell félni tőlük.
Már nem azért, de ez csak a szemed, a látásod hibája.
A szemem sarkából én is megpillantok valamit, de mikor odafordulok már nincs ott. De ezek nem lények.
Ez kb. olyan, mint amikor becsukod a szemedet és ugye hogy sok izgő mozgó dolgot látsz, meg villanásokat? Jól szorítsd össze a szemed, majd nyisd ki és nézz körbe. Ugyanezeket fogod látni , majd szépen elhalványulnak és eltűnnek.
Puszta érzékcsalódás. Ha léteznének miért nem láttad még szemtől szembe, miért csak a szemed sarkából 1 tized másodpercre?
Nem hiszem,hogy látó lennék.xD Mármint a szemem jó.Egyszer volt olyan is,hogy ültem a fürdőkádban és mintha egy kéz ért volna hozzám,de olyan volt mintha valami könnyű anyagdarab lett volna.Valahogy az az érzésem volt,hogy egy fekete csontos kéz volt.
Mint a kérdésem elején említettem nem hiszek az ilyenekben,de ezt saját magam tapasztaltam...
Igen ezt korodból kifolyólag látod,de ahogy idősödsz és az anyagi világba süppedsz elvileg elmúlik.
Mondjuk gondolkodj el azon történt e valami veled vagy később történik e mikor megjelennek,mást nem tudok mondani.
Hátha van összefüggés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!