Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A start menü elcsúszott az...

A start menü elcsúszott az asztal bal alsó sarkából, hogyan vigyem vissza most jobb oldalon van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Húztam a jobb egér gombbal de nem jött vissza.

2013. febr. 2. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:

A tálca egy üres területénél fogd meg. Ellenőrizd, hogy a jobb klikk/tálca zárolása nem aktív-e. Ha visszahúztad, akkor viszont aktiváld a zárolást hogy ne legyen elmozgatható.

A markolás funkció a bal egérgomb nyomása közben működik, nem a jobbal.

2013. febr. 2. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:

jól írta elsőke,

a balegérrel tudod vissza-lehúzni a tálcádat,

és ne írd vissza,hogy sajnos nekem nem sikerül,mert csak ezzel az egy módszerrel jön le,igaz,lehet,hogy csak a 10. próbálkozásra

2013. febr. 2. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Próbálkozom,addig amíg vissza nem jön.
2013. febr. 2. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
de azért az kell hozzá,hogy a tálca zárolása föl legyen oldva : a tálca üres részén egy jobbklikk ,és az" A tálca zárolása " kikapcs.
2013. febr. 3. 06:38
 5/6 anonim válasza:

Így sokkal egyszerűbb: 1x jobb klikk , tulajdonságok, és ott be tudod állítani, hogy hol legyen a tálca!

Nem értem, ezt miért nem írtátok eddig?

2016. jan. 29. 13:24
 6/6 anonim válasza:
bocs! jobb klikk a Tálcán!
2016. jan. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!