Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet hogy ez hülye kérdés de...

Lehet hogy ez hülye kérdés de miért vannak pc-n az ikonok mindig a bal oldalon. Úgyértem amióta Windows 95-ös asztal elrendéz van azóta mindig így van. Miért az a természetes hogy bal oldalon vannak és az fura ha jobb oldalon vannak az ikonok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Automatikus elrendezés tényleg balra rendez de ez természetes az írásunkból fakad balról jobbra de nem törvényszerű.Nekem összevissza vannak az ikonjaim kupacokba rendezve.Kinőttem a helyet ezért felraktam egy 360 fokos asztalt így nincs zsúfoltság,a ritkán használt ikonokat nem is látom csak ha görgetek.
2012. okt. 17. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
360°-os asztal?Az meg milyen?Tudsz valami videót küldeni róla.Meg esetleg tudnál adni egy linket a letöltéshez ha tetszik.Win 7-en egyáltalán működik?
2012. okt. 18. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen müködik ,nekem w7 64 bit-en.

http://www.youtube.com/watch?v=71ZvEolaC2E

[link]

2012. okt. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!