Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan itt aki vámpírokat...

Van olyan itt aki vámpírokat kutat?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem mert már egy fél éve be akarom bizonyítani, hogy a vámpírok igenis léteznek. Találtam pár érdekes dolgot, de szeretnék olyanokat megkérdezni akik ugyanúgy kutatják a vámpírokat mint én.

Nem kérek olyan válaszokat, hogy vámpírok nem léteznek. Meg olyat sem, hogy menj el diliházba. Én normálisan kérdeztem vagyis normális választ kérek.

2013. máj. 15. 13:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 fairi1 ***** válasza:
53%
Azért hülyézik jogosan, mivel ez egy szerepjátékos könyvből származik, aki nem figyel honnan idéz, mit idéz, csak copypasta arra mit lehet mondani??? Bölcs? xDxD
2013. júl. 1. 15:47
 102/127 anonim ***** válasza:
Rád is lehetne mondani hogy hülye,hogy miért ,mert csak :). Megfelel ? Amúgy meg ha bemásolta csak ? A kérdező kérdezett ő meg bemásolta amit olvasott ! Tényleg nem értem hogy ezért miért hülyézni ?Jogosan? Hát akkor jogosan lehülyézlek titeket ,azért mert ti is hülyéztek mást :) :) :)
2013. júl. 1. 17:54
 103/127 anonim ***** válasza:
53%

Most nem azért, de nekem már marhára elegem van abból, hogy nem keresztény emberek folyton Jézus "ne ítélj, hogy ne ítéltess" mondatát idézgetik, amikor nem bírják a kritikát. Mi lenne, ha olvasnátok a Bibliát és megtérnétek, ahelyett hogy képmutató módjára idézgettek valakitől, akiben nem is hisztek?! Ezt is mondta Jézus: Jn 7:24. Ne ítéljetek a látszat után, hanem igaz ítélettel ítéljetek!

Hoppá!

És ez is meg van írva: 1Kor 2:15. A lelki ember azonban mindent megítél, de ő senkitől sem ítéltetik meg.

Az, hogy valakit az ember jónak vagy rossznak minősít az MEGítélés, nem elítélés. Jézus arról beszélt, hogy senkit se könyveljetek el rossznak/jónak. Senki sem tökéletes. De Isten elvárja, hogy megítéljük mi a jó és mi a rossz. És ha úgy találtuk, hogy az a valaki a hülyeséget terjeszti gondolkodás nélkül (ami eléggé igaz, bárhonnan nézed) akkor ne a mi fejünket szedd már le! Mellesleg senki sem hülyézte le, ez meg a másik.

Nem érted mi a baj ezzel (mert senki sem hülyézett)? Lehet logikát kellene tanulnod. A kérdező kérdésére meg nem válaszolt egyáltalán, szóval 1. A válasza irreleváns volt, 2. A válasza logikailag nem össze-egyeztethető azzal, amit magyarázni próbált, 3. Nem is magyarázott semmit, hanem plagizált egy oldalról egy "magyarázatot", aminek köze sincs a bibliai idézethez.

2013. júl. 1. 18:00
 104/127 anonim ***** válasza:
Utolsó..:) A biblia nagyon hiányos, az emberek megvoltak a biblia előtt is, szóval miért is lenne igaz, ami benne van? Mit ír a biblia az előttünk élő civilizációkról? ( Emberiség eltitkolt történelme c. videó youtube-on, nézzed csak meg nyugodtan ) A keresztények olyanok, hogy amíg alá tudják támasztani az igazukat a bibliából, addig azon vannak, hogyha meg már nem tudják, akkor csak annyit mondanak, hogy az úgy van és kész...De nem gondolkodtál még el azon, hogy lehet, hogy teljesen máshogy vannak a dolgok, mint ahogy ott le van írva?Láttad már a ló másik oldalát is?Nem...Azt se láttad, hogy ki idézett a bibliából, nem ismered őt, miből gondolod, hogy régen nem volt hívő?Ez nem ítélkezés?Enyhén álszentnek nevezted, de te sem vagy különb nála és senki másnál.Ja és nem nagyon van már kedvem ezt a kérdést figyelni, szóval ha lehet, akkor privátban jöjjenek az idézetek és a válaszod erre...
2013. júl. 1. 18:20
 105/127 anonim ***** válasza:
Ő már nem azért de nem az kapta a kritikát aki írta azt hogy Ne ítélj ,hogy ne ítéltess. Ő csak leírta , most ezért mindenkibe bele kell kötni ? :) Hát igen ez Magyarország ...
2013. júl. 1. 18:41
 106/127 anonim ***** válasza:
103-as annyira de annyira okos vagy? Logikát kellene tanulnom?Azért ne köss már belém hülye gyerek, miért baj hogy leírtam a véleményem ? Amúgy meg bírom a kritikát ,de azt nem ha a hülyék okoskodnak ,hogy én nekem logikát kellene tanulnom, ember menj a francba és itt le is zártam , szeretés van ....
2013. júl. 1. 18:44
 107/127 anonim ***** válasza:
53%

57%-os:

A Bibliában nincs mindenre válasz, tény. De miért is lenne igaz, ami benne van? Hát nem is tudom, tudományosan igazolt tények, archeológiai kutatások vissza igazolták jó pár dolgot. Nézz utána.

Pl. a Biblia ír óriásokról (emoreusok, refeusok, anákok, jebuzeusok stb., ír sumérokról, filiszteusokról, etiópokról, egyiptomiakról, görögökről, szkítákról, babiloniakról, asszírokról, perzsákról, rómaiakról... Olyan dolgokról, amikről sokáig csak a Bibliából tudtak az emberek, aztán elkezdtek kételkedni egészen addig, amíg az archeológusok felfedezései befogták a szájukat.

"A keresztények olyanok, hogy amíg alá tudják támasztani az igazukat a bibliából, addig azon vannak, hogyha meg már nem tudják, akkor csak annyit mondanak, hogy az úgy van és kész"

Ne általánosíts, mivel ez objektíve hamis állítás.

"De nem gondolkodtál még el azon, hogy lehet, hogy teljesen máshogy vannak a dolgok, mint ahogy ott le van írva?"

Én egyenlőre úgy látom, hogy egy rakás olyan dolog is le van írva, ami ÚGY IS VAN, de más az elterjedt nézet, vagy épp csak nem vesznek róla tudomást, de fejtsd ki mire gondolsz.

"Láttad már a ló másik oldalát is? Nem..."

Heh...vicces, és te miből gondolod, hogy nem láttam. Elég sok dolgot "láttam már" a "másik oldalból is" kösz szépen.

"Azt se láttad, hogy ki idézett a bibliából, nem ismered őt, miből gondolod, hogy régen nem volt hívő?"

Nem mondtam és nem gondoltam, hogy régen nem volt "hívő". Szövegértést tanulj légy szíves mielőtt olyanra reagálsz, amit senki nem mondott.

"Ez nem ítélkezés?Enyhén álszentnek nevezted, de te sem vagy különb nála és senki másnál."

Nem ítéltem el senkit...direkte elmagyaráztam, jó hogy figyeltél. Van amiben különb vagyok, tudniillik, élő hitem van, ha valamivel dicsekedek akkor azzal, hogy én hiszek és meggyőződtem Jézus Krisztus valóságáról, Ő az Uram és Neki engedelmeskedek, és ezért örök életem van.

"Ja és nem nagyon van már kedvem ezt a kérdést figyelni, szóval ha lehet, akkor privátban jöjjenek az idézetek és a válaszod erre..."

Jobb szeretem a nyilvános beszélgetést, akkor mindenki láthatja ki milyen jellem.

80%-os:

"103-as annyira de annyira okos vagy? Logikát kellene tanulnom?"

Igen, de tudod legalább ketten vagyunk ezen a véleményen.

"Azért ne köss már belém hülye gyerek, miért baj hogy leírtam a véleményem ?"

Te hülyézel és még zokon veszed azt, amit nem is tettünk (mert senki sem hülyézett le)? Micsoda képmutató. Ha még mindig nem érted mi a baj a "véleményeddel", akkor nem tudok rajtad segíteni bocs, leírtam, rágjam is a szádba?

Azért baj, mert az nem a saját véleményed, plagizáltál fel tudod fogni mit jelent ez? Ráadásul maga az eszmefuttatás hülyeség.

"Amúgy meg bírom a kritikát ,de azt nem ha a hülyék okoskodnak ,hogy én nekem logikát kellene tanulnom"

Aki bírja a kritikát az nem sértődik meg a kritikától, és nem minősítget úgy, hogy ráadásul nincs igaza. Az ilyen ember mint te csak toporzékol dühében, hogy nincs igaza, és nem képes elviselni, hogy van akinek több esze van nála.

", ember menj a francba és itt le is zártam , szeretés van ...."

Szeretés van mi, de elküldesz a francba. Képmutató. Tanulj inkább önuralmat, önismeretet és szocializálódj. Ember.

2013. júl. 1. 19:13
 108/127 anonim ***** válasza:
47%os te vagy a hülye ha nem bírod felfogni a cseppnyi agyaddal hogy nem én voltam az aki bemásolta az a szar részt ... ennyire sötét nem lehetsz , neked kéne logikát tanulnod , leírtam már egyszer ,most leírtam másodjára NEM ÉN MÁSOLTAM BE AZT A SZART ,így feltudod fogni te barom ?
2013. júl. 1. 22:16
 109/127 fairi1 ***** válasza:
53%

80%-os

ha nem tűnt fel ez nem egy szerepjátékos oldal,csak páran képtelenek értően olvasni de a copy-pasta parancs az jól megy nekik.

Egy 80%-os(96) beidézed egy részletet a Bibliából és utána hozzáfüzőtt egy részt ami egy szerepjátékos oldalról származik,amelynek forrását később megadta egy másik ember(99), amire harapott a 100-as aki 80% szintúgy mint a 96-os.

Ezután írogató 80% normális válaszok helyett csak vagdalkozni tud összevissza, meg emotikonokat használni, de úgy tűnik két külön emberre van dolgunk, vagy tudáshasadást játszik de mi csak a %-ot látjuk, neve sajnos nincs.

96-os plagizált és önálló véleményt nem mutatott,és te őt 100/108-as védelmedbe veszed?

Plagizálást sehol se szeretik, ne ékeskedj más tollával. Forrásmegjelölés fontos!!!!!

ne véd a védhetetlen, mivel a 96-os sara rád fog száradni! feltéve ha két külön emberről van szó!

2013. júl. 1. 23:01
 110/127 anonim ***** válasza:
53%

"47%os te vagy a hülye"

Mi lenne ha befejeznéd a hülyézést? Hülye-fóbiád van, vagy mi? Kezd már unalmas lenni.

"ha nem bírod felfogni a cseppnyi agyaddal hogy nem én voltam az aki bemásolta az a szar részt"

Ja. Véletlenül neked is 80%-od van. Persze, nekem aztán mindegy.

"ennyire sötét nem lehetsz , neked kéne logikát tanulnod , leírtam már egyszer ,most leírtam másodjára NEM ÉN MÁSOLTAM BE AZT A SZART ,így feltudod fogni te barom ?"

Ha szar volt, akkor minek védted nagyokos? Igen, tanulj logikát, mert tök értelmetlen a viselkedésed. És tanulj meg ember módjára kommunikálni, alásan köszi.

2013. júl. 1. 23:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!