Miért szeretik a népek ennyire a vámpírokat? A vérfarkasokkal mi a baj?
Szia:)
Sztem azért,mert emberi alakot visel és így bárhol megtud jelenni anélkül,h feltűnést keltene a nagy szőrzettel,mint a vérfarkas:DMeg vért szív és nincs lelke szóval, egy teljesen-lehet,h így egy kicsit furán hangzik-de romantikusabb lény,mint a vérfarkas:DA vérfarkas marcangol és nagy vadállat lesz,de a vámpír megtartja alakját,de ugyan olyan erős,gyors stb stb de még azt hozzá tenném,h sokkal szebb,mint egy átlag ember;)
Am vérfarkas párti vagyok:Dváúú:D*morog*xD
Én az Alkonyat előtt szerettem meg a vámpíros dolgokat, de ezt senki nem hiszi el, pedig ennek már 6 éve, Anita Blake című sorozattal. :D
Amúgy sellők forever. xD
20/L
Hmmm... én nagyon szeretem a vámpíros könyveke, filmeket,de az Alkonyatot utálom! Főleg a filmet (csak az első részt néztem meg). Az egészben a legrosszabb pedig Robert P.(Egyszerűen irritál valamiért)
És kb. az összes előttem szólónak igazat adok,aki válaszolt a kérdésedre.:)
Az Alkonyat egy tiniszirup. Romantikus vagyok, az első rész 1 hónapig "elvarázsolt" főleg a zenék miatt. De a 2-rész uncsi, érthetetlen, a 3. meg még inkább. Mindegy, nem ez a kérdés.
A vámpírok azért népszerűbbek, mert az erotika is kapcsolódik a szerepükhöz.Ugye a szex, szexualitás meg ősi dolog és hogyan fog magának áldozatot egy vámpír?? Naná! Hát elcsábítja és a legforróbb ponton, amikor nem éber az áldozat, akkor találja meg a kis nyakacskát....(egyébként az sem véletlen, hogy 10 emberből 9nek a nyakán is van elég jó kis erogén zónája).
A vérfarkas meg mi? Szőrös, vonyít ha jön a telihold, és széttépi az áldozatait...Az korántsem szexista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!