Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért szeretik a népek ennyire...

Miért szeretik a népek ennyire a vámpírokat? A vérfarkasokkal mi a baj?

Figyelt kérdés
Na, tehát mi olyan vonzó abban, hogy elégsz a napon? A vérfarkasról senki nem mondja meg hogy az, éjszaka meg azt csinál amit akar. Nem jobb? Értelmes válaszokat lehet írni, de nem számítok rá.
2010. aug. 12. 07:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%
Én nem tudom, mert nem hiszek egyikben sem de azért megpróbálok válaszolni rá. A vérfarkas nagyon ott van viszont szőrös, a mai emberek meg még a s3ggszőrüket is epilálják. Ilyen gond nincs a vámpírokkal, azon felül sokkal elegánsabbak. Mind a kettő rejtélyes de sokkal misztikusabb egy vámpír. A vérfarkasok jobban vonzanak mert a puszta erő egyezik az én felfogásommal de a vámpírok sem rosszak ha nem csak ilyen mezei vámpírról van szó. Szó mi szó leginkább csillagharcos lennék :D
2010. aug. 12. 08:24
 2/40 anonim ***** válasza:
53%

Szia:)

Sztem azért,mert emberi alakot visel és így bárhol megtud jelenni anélkül,h feltűnést keltene a nagy szőrzettel,mint a vérfarkas:DMeg vért szív és nincs lelke szóval, egy teljesen-lehet,h így egy kicsit furán hangzik-de romantikusabb lény,mint a vérfarkas:DA vérfarkas marcangol és nagy vadállat lesz,de a vámpír megtartja alakját,de ugyan olyan erős,gyors stb stb de még azt hozzá tenném,h sokkal szebb,mint egy átlag ember;)

Am vérfarkas párti vagyok:Dváúú:D*morog*xD

2010. aug. 12. 08:25
 3/40 A kérdező kommentje:
váúúúúú
2010. aug. 12. 08:50
 4/40 anonim ***** válasza:
47%
csak nők imádják annyira, mert Robert Pattinson játssza a főszerepet a Twilightban. Amúgy igen, mert kelemesebb a külsejük a vámpíroknak. "a mai emberek meg még a s3ggszőrüket is epilálják" ezen beröhögtem, és majdnem leestem a székről.
2010. aug. 12. 09:06
 5/40 anonim ***** válasza:
58%

Én az Alkonyat előtt szerettem meg a vámpíros dolgokat, de ezt senki nem hiszi el, pedig ennek már 6 éve, Anita Blake című sorozattal. :D

Amúgy sellők forever. xD

20/L

2010. aug. 12. 09:10
 6/40 anonim ***** válasza:
60%

Hmmm... én nagyon szeretem a vámpíros könyveke, filmeket,de az Alkonyatot utálom! Főleg a filmet (csak az első részt néztem meg). Az egészben a legrosszabb pedig Robert P.(Egyszerűen irritál valamiért)

És kb. az összes előttem szólónak igazat adok,aki válaszolt a kérdésedre.:)

2010. aug. 12. 09:16
 7/40 A kérdező kommentje:
Újabb pont az alkonyat ellen. Olé!
2010. aug. 12. 09:18
 8/40 A kérdező kommentje:
08:25 A vérfarkas nem feltétlenül egy marcangoló vadállat. Lehet ugan olyan elegáns, mint egy vámpír. (talán)
2010. aug. 12. 09:20
 9/40 anonim ***** válasza:
77%

Az Alkonyat egy tiniszirup. Romantikus vagyok, az első rész 1 hónapig "elvarázsolt" főleg a zenék miatt. De a 2-rész uncsi, érthetetlen, a 3. meg még inkább. Mindegy, nem ez a kérdés.

A vámpírok azért népszerűbbek, mert az erotika is kapcsolódik a szerepükhöz.Ugye a szex, szexualitás meg ősi dolog és hogyan fog magának áldozatot egy vámpír?? Naná! Hát elcsábítja és a legforróbb ponton, amikor nem éber az áldozat, akkor találja meg a kis nyakacskát....(egyébként az sem véletlen, hogy 10 emberből 9nek a nyakán is van elég jó kis erogén zónája).

A vérfarkas meg mi? Szőrös, vonyít ha jön a telihold, és széttépi az áldozatait...Az korántsem szexista.

2010. aug. 12. 09:23
 10/40 anonim ***** válasza:
Hát lehet,csak annyiból rossz,h ruhában hiányt kell "szenvednie",mert nincs értelme rendesen felöltözni,ha úgy is szanaszét szakad:DDe akkor is ők a kedvenceim:D
2010. aug. 12. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!