Hogyan emelkedhetnék démoni szintekre?
akik tudhatják azok pl az adminok
lehet velük írogatsz itt, csak ők is bejelentkeztek egy saját nick névvel , még nem jutott eszedben??
26-os és 27-es vagyok :)
Nem vagyok admin, de ez kb a 10. démonos kérdése a kérdezönek.
Én A 22-es vagyok ! Nem értem miért kellett lepontozni ! Én mindössze azt írtam le hogy hogyan kell démont idézni !
Kovács Géza vagyok tiszteletre méltó démonológus ! Kedves kérdező hidd el ha démont akarsz annak az a módja amit leírtam , ha kipróbálta majd meglátod !
37es
hasonló jelekre gondoltam
minden lénynek megvan a saját pecsétje, némelyiknek van hívó és elengedő pecsétje is, és az idézéshez is van mikor 2-3 féle pentagramma is kell, különböző nevekkel felírva, amik pl azon a nyelven kell lenni e amilyen népek imádták ezt a lényt( egy babilóni kultuszból ismert lényt )nem lehet római szöveggel invokálni, semmi értelme...de ehhez nagyon elkellene mélyedni a teológiai és vallástörténeti dolgokban azoknak akik a válaszokat tudni szeretnék.
az biztos nem fog itt senki sem idézni(úgy h a lény meg is jelenik, paktumot köt vele)mert ahogy leírtam ahhoz nagyon nagy tudás kell.
aki meg csak azt erőlteti h gyújtani kell gyertyát az menjen a fenébe , semmit sem tud ezekről a dolgokról...
Szerezd meg Szauron Gyűrűjét, és hordd addig, amíg gyűrűlidérc lesz belőled (Ha az Egyre nem sikerül szert tenni, akkor a Kilenc vagy a Hét valamelyike is megteszi...). Gyorsabb megoldás, ha morgultőrrel szúrod le magadat, de akkor csak sokkal gyengébb démon lesz belőled...
Remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!