Hogyan emelkedhetnék démoni szintekre?
helikének sokszor elismételték, hogy mihály egy arkangyal, ezért meg van róla győződve és másoknak is bizonygatja, hogy mihály egy arkangyal
a rábeszélőgép így működik és az isteneket így gyártják
Tanulj! :
Az ember sorsa a daimónja. (=az őt belülről vezérlő szellem) = "az én vezérem bensőmből vezérel"
ki volt az a kis csíra aki az első válaszolót lepontozta, mert kérdezett??
Ha megtudom, és később talán már gyomnövénnyé is kihajtasz, kikapállak a rotációs kapámmal!
első kommentelő voltam.
Nem tudod, mit akarsz! Ez miért jó? :(
Ne játszadozz olyan energiákkal, amiket nem tudsz kezelni sem, és nem tudnál a helyzettel mit kezdeni.
Am, kérj egy kötést, hogy fogadj be minden rosszat, mint egy csatorna, és fognak jönni! Vagy idézd meg (ezt én nem ajánlanám). De a Te dolgod! Csak aztán óvatosan ezzel, nehogy álmatlan évek elé nézz :D
Kezdd inkább azzal a kis táblával, amin a szellemek mozgatják a nyilat. Ehhez az egészhez több év kell!
Ha sikerült beszélned a démonokkal, már biztos lehetsz benne, hogy van Benned elég gonoszság (a démonok kedvelik a sötétséget és a negatív energiákat)!
Tanulj fekete mágiát!
Hogy a f×szba tudtok ennyi baromságot összehordani!
A kedvenc topikom az ezotéria, mert annyi hülye van itt, hogy az már elismerésre méltó.
Először is, angyalok nem léteznek... leszámítva Béla arkangyalt!
Démonok sincsenek, csupán néhány kretén, akik ezzel szeretik ijesztgetni a hiszékeny embereket. Komolyan, egy 10 éves gyerek tudja már, hogy nem léteznek ilyenek, nőjetek már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!