Hogyan emelkedhetnék démoni szintekre?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 20:21
1/43 anonim válasza:
van ilyen h démoni szint?
sok könyvet olvastam már a témában , de nem hallottam erről.
Kicsit kitudnád fejteni h ez pontosan mit takar?
2/43 anonim válasza:
Túl sok Naruto-t nézett a kedves kérdező...
3/43 anonim válasza:
Démoni szintekre nem emelkedni lehet, hanem süllyedni :D
4/43 A kérdező kommentje:
olyan energiaszintekre, h beszélni tudjak a többi démonnal, meg h legyenek nekem is földöntúli erőim, biztos meglehetne csinálni, szerintem semmi sem lehetetlen, csak még nem találom a módját.
2013. ápr. 23. 20:50
5/43 anonim válasza:
te sík hülye vagy és olyan erőkkel játszol amiről fingod nincs. mihály legyen veled
6/43 A kérdező kommentje:
először is ki a f@szom az a mihály? másodszor meg én pont tudom azt h mit akarok és el is fogom érni a célomat akár tetszik akár nem... de valami hasznos válasz is azért jól jönne.
2013. ápr. 23. 21:12
7/43 anonim válasza:
Olyan szintekre emelkedj inkább, amik:
-hasznosak
-megtanulhatóak
-VALÓBAN LÉTEZNEK
Üdv.:az igazi élet
8/43 Shai-Hulud válasza:
"de valami hasznos válasz is azért jól jönne."
OK, tessék:
Hagyj fel a hülyeségekkel, és próbálj meg a való világban élni.
9/43 anonim válasza:
szerintem nem kéne ilyen durvának lennettek a kérdezővel..de igazuk van!Miért akarsz démonokkal beszélgetni,mégis mi a jó abban?
10/43 anonim válasza:
"először is ki a f@szom az a mihály?"
Arkangyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!