Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges hogy egy szellemidé...

Norannix kérdése:

Lehetséges hogy egy szellemidézés férresikerül és olyan fekete árnyakat látunk?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 20:21
1 2
 11/20 compactegon ***** válasza:
akkor fényképezd le, vagy vedd már fel videóra is plíz. még kereshetsz is vele százezreket a Hajdúná' :)
2013. ápr. 15. 11:57
 12/20 KovA1963 ***** válasza:

Örülj neki, hogy félresikerült... mert ha sikerül, azzal gyűlik meg igazán a bajod.

Nem jó az ilyesmivel játszani.

Mit vársz ettől ?

A matekdolgozatot nem írják meg helyetted.

2013. ápr. 15. 14:57
 13/20 anonim válasza:

Csak kevés volt az LSD! :)

üdv.

2013. ápr. 17. 19:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már olyan fiatal hogy megírják helyettem a matekdogát meg egyépként is jó vagyok belőle.

LSD-t nem szedek vagy nem tudom mit kell vele csinálni asszem injektionozni.

Egyébként az ilyet nehéz lefényképezni mert akkor mindig nálam kellene lennie a kamerának az meglehetetlen.

Egyébként mondtam már valamiben hiszek és a hit ami minket emberré tesz.

Tehát hogyan lehet megszabadulni az ilyen dologtól?

2013. ápr. 17. 20:22
 15/20 anonim válasza:
Templombol kell kérni szenteltvizet .Jobb ha pap csinálja de te is megtudod.csak mindig a szoba belső sarkaival kezd aztán az ajtónál lévő sarkok . Utóljára a bejárati ajtónál lévő sarkok.
2013. ápr. 18. 02:12
 16/20 compactegon ***** válasza:
akkor szűnnek meg, mikor nem foglalkozol többé velük.
2013. ápr. 18. 11:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Emlékszem 8évvel ezelőtt táboroztunk , és kitaláltuk hogy szellemet idézünk,de közben megkértünk egyik ismerőst hogy ha mondom hogy jelezzen a szellem akkor kopog az ajtón(hogy megijesszük a kicsiket).Tudni kell hogy régen egy lakás volt az épület ,van az előtér,a konyha ,a szoba és volt még egy rész ,lehet hogy szekrény vagy másik szoba,nem tudom,mert az ajót zárva volt, na szóval mi a szobában voltunk,függöny elhúzva ablakok becsukva húzat mentesen,mindeki bent,és akit megkértünk kint, elkezdjünk az "idézést"mondom ha itt vagy jelezz,függönyök mozogni kezdenek,mondom ha itt vagy kopogj ,3kopogos de nem kintről,hanem a zárt ajtón túlról,még mi is megijedtünk és kirohantunk de abban a percben valai vissza rántott és egy hatalmas sötét alak átment rajtam,sokkot kaptam ,mentőt akartak hívni ,de én nem akartam,mert tudtam hogy ha elmondom hogy mi történt akkor zárt osztáylra kerülök ,azt tudom hogy nem tudtam válaszolni a kérdésekre,utána eltelt 1óra kb és úgy ahogy magamhoz tértem és akkor megkérdeztem hogy mi történt és mondták hogy elkezdtem furcsán viselekdni...

Aki nem hiszi el nem hiszi,de igaz ,gyerek fejjel sok hülyeséget megcsinálunk,de én ilyet soha többé nem csinálnék ,még akkor sem ha az életem múlna rajta!

2013. máj. 12. 02:42
 18/20 anonim válasza:
De sok okos ember van itt... Mindezt honnan is tudjátok?
2013. aug. 16. 17:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges.

De ezt a kérdést mér tetted fel?Te talán láttál egy fekete árnyat vagy mi?Egy szellemidézésen amúgy minden lehetséges...

2013. dec. 27. 19:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el olvasni a Bibliát és imádkozz az Istenhez, hogy szabadítson meg Téged ettől.
2013. dec. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!