Lehetséges hogy egy szellemidézés férresikerül és olyan fekete árnyakat látunk?
előfordul
de ezt csak ti tudjátok helyrehozni, imádkozzatok, és ISTEN nevére kérjétek h távozzon.
ez mindig használ.mert az Ő szavának hallatára leborulnak égben és földön!
Nekem spontán volt egy ilyen árnyam. Este mindig kihúzta a széket az asztalomnál, leült és nézte hogy alszom. Azóta minden este elmondtam a Miatyánkot és amikor oda értem, hogy: "és szabadíts meg a gonosztól" mindig eltűnt, és most már egyszer se látom.
Sosem voltam hívő, de mióta ez van, rájöttem hogy Isten minden gonosz erővel szemben segítséget nyújt!
3
írnál erről bővebben is?
lehet érdekes és tanulságos lenne sok embernek.
Sajnos a fekete árny az nem jó,nekem 1 évembe telt megszabadulni tőlük.
Nem szellemet idéztél meg ugyanis,hanem vagy démont,vagy démoni fogságba esett szellemet (erőszakos halálnál van ez).
"Gyerekek! Ez a szellemidézősdi nem játék! Olyan kapukat dönget ilyenkor az ember, hogy az egész életed tönkre mehet."
Gyerekek! A hozzátok hasonlók miatt,akik "poénból" éltetik ezeket a szar kamu dolgokat, raknak ki mindennap ehhez hasonló baromságokat.
Egyébként nem volt meg a nyílt szellemidézés.
Az alap az hogy én elméletileg sámánitást tanulok.
Az idézés nem csak egy poén hanem kíváncsi lettem hogy az Ős Isten létezik-e.Hát úgy néz ki igen.
Egyébként mit jelent ez a fekete árny?Ha hangokat is hallok és ezekről álmodok az az őrölt jele?
Hogyan tudok úgy esetleg megszabadulni tőle hogy nem dobom félre sámáni mivoltomat.
Emellett az árny inkább állati mint emberi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!