Szóval mi a helyzet a fekete szemű emberekkel?
...mármint akinek az egész szemük fekete, semmi pupilla, semmi írisz, semmi cicó. Azt hallottam róluk, néha bekopognak emberekhez és kérik, hogy engedjék be őket.
Ez nagyon érdekesen hangzik. elsősorban ilyen emberek(?) hozzászólását várom, de mindenféle véleményt szívesen fogadok.
Nem lehet, hogy vámpírok?
Be szoktam kopogni emberekhez és megdöbbenve tapasztalom,hogy mások is! Szemszíntől függetlenül. Felháborító.
Afeketeszemű
A vámpírok nem kopognak, hanem megjelennek, de csak akkor léphetnek be, ha behívod őket. A szemük szokott lenni fekete, piros, vagy esetleg más színű.
Szerintem egy démon nem fog fekete szemű emberként megjelenni az ajtódban, bekopogni, és megkérdezni, hogy "Szia! Bejöhetek? Tudod, szeretnélek az őrületbe kergetni, szeretném ha félnél, aztán megöllek. Beengedsz?"
Náluk nincs olyan, hogy ajtó meg fal..
Legalábbis én így tudom:)
De nagyon érdekes, amit most így feldobtál témaként.
Te hiszel a vámpírokban?
13:54
Gondolom más ember ezzel nincs tisztában?
Ez a fekete szemű: http://www.youtube.com/watch?v=tCBqfNdr_GA
Még valaki beír azzal, h fekete szemű, olyan kíméletlenül lepontozom, h csak úgy surrogni fog a keyboard!
Direkt írtam, h nincs se pupilla, se semmi - hogy a fekete szemű átlagos emberi lények NE írjanak ide! (nincs átlagosabb és unalmasabb ember azoknál, akiknek fekete, vagyis sötétbarna szeme van. Nekem nincs is ilyen barátom, de a családban sem akad ilyen.)
Na szóval én is vámpírokra gyanakszom.
Mi lenne, ha beengednénk egy ilyet? Mi történne? kiszívná a vérem? Kicserélné a macskaalmot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!