Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szóval mi a helyzet a fekete...

Szóval mi a helyzet a fekete szemű emberekkel?

Figyelt kérdés

...mármint akinek az egész szemük fekete, semmi pupilla, semmi írisz, semmi cicó. Azt hallottam róluk, néha bekopognak emberekhez és kérik, hogy engedjék be őket.

Ez nagyon érdekesen hangzik. elsősorban ilyen emberek(?) hozzászólását várom, de mindenféle véleményt szívesen fogadok.

Nem lehet, hogy vámpírok?

2013. febr. 26. 13:02
1 2 3
 21/24 Wolfox20 válasza:
100%

9.-es: nagy nyugodtan megnyitom a linket, (mert eddig még nem láttam hasonlót sem, gondolom semmi para) erre a pofámba bámul egy ilyen ember... A szívroham kerülgetett.

Am, hogy a kérdésre válaszoljak: ha bekopogna egy ilyen ember, akk tuti , hogy elájulnék, mert ez nekem annyira új, hogy nagyon.

És szerintem nem vámpírok.( nem nagyon hiszk a természetfeleti lényekben)

2013. márc. 19. 23:31
 22/24 anonim válasza:
Kajak léteznek fekete szemű emberek?! Azon a videón az nem csak kontakt lencse?!
2013. ápr. 15. 15:19
 23/24 anonim ***** válasza:
juj ez para! nem is tudom mit csinálnék!
2013. ápr. 21. 12:12
 24/24 Pokkec válasza:
[link] itt olvashatsz többet is!:)
2013. máj. 4. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!