Hát igen és mindenkiben benne van a kis démonka, én csak azért írok ekkora aberráltan hogy ne juss oda, ahova én vagy más. Tudod nem kell lesülyednek ilyen szintekre mikor repülhetsz is és ha démon akarsz lenni tenned kell érte a halált meg felejsd el létszíves. Én csak segíítség képpen írtam semmi rossz indulat nincs benne, csak én már el száltam, remélem te még a földön tudsz maradni és élni az életedet.
2013. ápr. 5. 01:22
33/43 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azthiszem te jutsz a pokolba, de ha netán az életed folyamán találkoznánk akkor beavatlak az Okultizmusba , mert látom halvány fogalmad sincs ebben a témakörben. Élő ember aki testet kapott ebben a világban nem lehet démon. Démonnak születni kell. Vannak Poltergeistek akik gonoszak voltak életükben és nem dungak békében nyugodni azok sem démonok. Neked semmi esélyed hogy démon legyél halálod után. Te csak kisértet lehetsz vagy Poltergeist. Ahogy angyal sem lehetsz, mert angyalnak is születni kell.
2013. ápr. 5. 13:22
34/43 anonim válasza:
#28kérdező"az életeteket a földi pokolba viszem, drogba, szennybe, létminimumba!"
-Há' most mé'? Ki vagy te? egy liberális politikuss?
x29kérdező"nem vagyok libsi politikus
én arról beszélte,. hogyha meghalok és valóságra válik az az álmom hogy démon leszek,"
*
huh. Akkor jó,megnyugodtam. Hát sok sikert a démonná-válás rögös útján,a nagy álmok teljesülnek,amit akarsz,eléred.
2013. ápr. 5. 14:51
35/43 anonim válasza:
Nézzél sok Supernaturált (Odaát).tot és ott meg tudod hogy lehet démonná válni :)
2013. ápr. 6. 00:03
36/43 anonim válasza:
Hohohó Álljon meg a menet! Sátánista szemszögből a démonok fenséges lények azok is megfelelő szertartással előhívhatok hogy segítsenek és nem szoktak embereket megszállni, valójában segítőkész lények csupán adnod kell valamit cserébe. A démonok hatalmas lények mi emberek ilyen címre nem méltóak.
2013. ápr. 12. 19:51
37/43 DarkLantern válasza:
Csak nem Sátánista vagy csesztó?
A tanok szerint ha rendszeresen meditálsz és kellően fejleszted magad, spirituálisan, és fizikailag is (épp testben, épp lélek elv) akkor méltó lehetsz arra hogy belépj Enki seregébe.
Persze azt leszögezném hogy az igaz Sátánista nem "rossz", csak a keresztények nem bírják a konkurenciát és mondanak mindenféle hülyeséget össze-vissza, olyan dolgokról amikről nem tudnak semmit.
Hát mondjuk azt is nehéz elképzelni, hogy a halál után van élet.Még ez sincs bebizonyítva szóval először ezt kéne kideríteni.Vallások biblia ide vagy oda.
ezután lehetne elmélkedni a démonok,vámpírok stb mitikus lények létezésén.
2013. jún. 5. 22:07
40/43 anonim válasza:
,, macilaci08 válasza:
Hát mondjuk azt is nehéz elképzelni, hogy a halál után van élet.Még ez sincs bebizonyítva szóval először ezt kéne kideríteni.Vallások biblia ide vagy oda.
ezután lehetne elmélkedni a démonok,vámpírok stb mitikus lények létezésén. "
Na egyre jobb. Vámpírok oh. Ekkora badarságot. Vámpírok nem léteznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!