Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én a halálom után hogyan...

Én a halálom után hogyan lehetek démon?

Figyelt kérdés

A sátán hogyan választja ki démonait? Milyen módon lehetnék démon halálom után? Vagy csak egyszerű szellem lehetek?

És ha a sátán levált egy démont, azzal a démonnal mi lesz?

2013. ápr. 1. 22:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Nem , ők vették ki a Exorcizm-ból ami Kr.u 600 tól íródótt - 1200 ig lett telyessé , a középkórban az emberek babonások voltak , jobban hittek és ezért születtek minden féle szövegek , latinul és görögül.
2013. ápr. 3. 13:04
 22/43 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hozzá tenni hogy "Amit hiszel az létezik , amiben nem hiszel létezhet de kerül téged."
2013. ápr. 3. 13:05
 23/43 anonim ***** válasza:

Csak úgy, ha egy törött tukordarabbal csontig lenyuzod az arcod. Ráadásul hamar be is következik vagyad. De a fájdalomcsillapító nem ér!

Hány neuronnal bírsz? 2?

2013. ápr. 4. 01:08
 24/43 anonim ***** válasza:
agyhalál látom már beállt...:D:D
2013. ápr. 4. 09:50
 25/43 requiem102 ***** válasza:
Elmondanám nektek hogy attól hogy a démon és egyéb jelenségekkel foglalkoztok mér attól nem lesz démon és te nem válsz démonná! Te egy saját egyedül álló lény vagy, dönsd el hogy rossz vagy jó célt akarsz szolgálni, ha nem döntöd el meghalsz, ha nem akkor is de tudsz változtatni! Te maga vagy aki irányít mindent, egyébként meg ha démonnal akarsz szövetséget kötni akkor kösd fel a gatyád és inkább tanuljál ne itt írogassál hülyeségeket mert le leszel zúzva, ha már el jutottál odáig hogy a halállal farkas szemet nézel akkor megtudod mi a jó és mi a rossz, tudod sokszor a rossz uton is jót kell tenni hogy azzá válhas akivé akarsz. Honnan jön ez a sátán dolog? Meg mi ez? Tudod egyáltalán miket irogatsz ide öcskös? Szépen kusszál el halk lépésekben és felejsd el ezt a témát örökre ha nem akarsz bele menni az örökkön örökké való félelem és reszketés világába.
2013. ápr. 4. 17:37
 26/43 requiem102 ***** válasza:
Egyébként meg hogy ha ezt a témát fel vetették, kissé önismeret is kell, ember ismeret és élet ismeret is. NEM VÉLETLENÜL VÁLNAK AZ EMBEREK DÉMONNÁ,meg van mindenkinek az oka, az meg a te bajod lesz ha be sokkolódsz a saját erődtől és a saját gondolataidtól,fel kapott lett ez a téma bár nem értem miért nagyon sokan azt sem tudják miaz az élet, egyébnként meg foglalkozz a saját életeddel és ne démont és egyéb dolgokon gondolkozzál mert csak rossz lesz a vége. Sportolj és éld az életedet, felesleges ilyenekkel foglalkozni ha nem vagy rá hívatott és a többi kommentelő se írjon hülyeségeket ezzel csak össze kavarjátok szegény gyereket.
2013. ápr. 4. 19:15
 27/43 A kérdező kommentje:
milyen rosszindulatú disznók vagytok, ti biztos a pokolra juttok, ennyi mocskolódást még nem láttam, mint itt. megszállt titeket a démon! de ha meghalok és démon leszek belétek szállok és megbosszulom ezt a sok mocskolódást, az életeteket a földi pokolba viszem, drogba, szennybe, létminimumba!
2013. ápr. 4. 20:08
 28/43 anonim ***** válasza:

"az életeteket a földi pokolba viszem, drogba, szennybe, létminimumba!"

-Há' most mé'? Ki vagy te? egy liberális politikuss?

2013. ápr. 4. 20:37
 29/43 A kérdező kommentje:

nem vagyok libsi politikus

én arról beszélte,. hogyha meghalok és valóságra válik az az álmom hogy démon leszek, akkor belétek szállok és rossz útra térítelek!

2013. ápr. 4. 21:12
 30/43 anonim ***** válasza:
Szép kis álmaid vannak...
2013. ápr. 4. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!