Ha egy démont megidéznék, akkor milyen nagyságú dologgal tudnám "megfizetni" neki azt, hogy valamit megtegyen nekem?
Attól függ mit kell megtennie.
Amúgy az alapdíjai:
- gumival: 1500
- gumi nélkül: 2500
sokan sokféleképpen gondolkodnak erről
érdemes utána olvasni, rengeteg könyv van már róla
de az óvatosság nem árt
Először is elenyészően kicsi az esélye annak, hogy sikerül egy démont megidézned, bár nem kiábrándításból mondom.
Mivel a létezésedben a lelked a legértékesebb, valamilyen formában azzal kell fizetned. Vagy egyszerűen "eladod", vagy be kell szennyezned, tönkretenned, esetleg másét kell elvenned, gyilkolnod kell... De nem értem mi ez a nagy démonellenesség. Jobban belegondolva, bárki játszana az életekkel, ha a létezés egy adott síkján ragad, nagyjából örökre, fejlődés lehetősége nélkül. Egy idő múlva mindenki ilyenné válna... Tehát végső soron, szerintem, a démonok is saját egyéniséggel bírnak, és éppen a szükségleteik határozhatják meg, hogy mire van szükségük. Sokszor úgy beszélnek itt a démonokról, mint egy adott márkáról, ami mindig ugyanúgy viselkedik... Ezt Te is felejtsd el... ennyire nem egyszerű.
#1 Az, hogy az en jelenlegi eletemert cserebe tenne meg valamit; nem nagy ar. Igy is ugy is meghalnek elobb vagy utobb.
#4 Amit csak lehetett mar elolvastam, igy talan nem kesz gond, de igazad van az ovatossag nem art.
#5 A demont nem tekintem markanak, hanem egy igenis elo lenynek es ugy gondolom, hogy igen valiban van sajat szemelyiseguk.Akar csak a lelkeknek.Vegso soron nem lehetetlen, hogy ok is lelkek.
Ugy igazabol nem is magamnak, hanem nekik akarok segiteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!