Én a halálom után hogyan lehetek démon?
A sátán hogyan választja ki démonait? Milyen módon lehetnék démon halálom után? Vagy csak egyszerű szellem lehetek?
És ha a sátán levált egy démont, azzal a démonnal mi lesz?
"mert a vákuumenergia valahogy mindenütt ott van, látszólag végtelen mennyiségben."
forrás : [link]
Látod a vákuum mindenhol van és a démon materializálódik vákuummá és beleköltözik az agyadba is !!
Megszállt egy démon.Rövidesen a nem létező hereszőrödet fogod(m) borotválni.
Üdv: Egy magányos démon
voltál már önismeretei tréningen???
asszem sokat segítene....
Ha megvagy szálva "Kiűzettetlek!" . Ha végig bírod ezt olvasni akkor tiszta vagy ha megvagy szállva akkor meg érezni fogsz külőnős dolgokat , az Exorcizmust démonűzők végzik de én nem vagyok az, csak ismerem a rituálét és a szövegeket, ídézek és űzők eggyaránt, de mindenben veszély van. Démon nem lehetsz halál után , csak kisértet. DE ha megvagy szállva akkor "Exorcizamus te, omnis immundus spiritus omnis satanica potestas, omnis incursio
infernalis adversarii, omnis legio,
omnis congregatio et secta diabolica.
Ergo draco maledicte [*a]
et omnis legio diabolica
adjuramus te. Cessa decipere humanas creaturas,
eisque aeternae Perditionis venenum propinare.Vade, Satana, inventor et magister
omnis fallaciae, hostis humanae salutis.
Humiliare sub potenti manu dei,
contremisce et effuge, invocato a
nobis sancto et terribili nomine,
quem inferi tremunt. Ab insidiis diaboli, libera nos, Domine. Ut Ecclesiam tuam secura tibi facias libertate servire
te rogamus, audi nos. Ut inimicos sanctae Ecclesiae humiliare digneris,
te rogamus, audi nos. Terribilis Deus de sanctuario suo.
Deus Israhel ipse truderit virtutem
et fortitudinem plebi Suae.
Benedictus deus. Gloria patri. Terogamus audi nos!" ... Ne akarj démon lenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!