Lehetséges a szellemk energiáit egy halott testbe terelni és életre kelteni ezáltal a testet?
Ha nem lehet érzékelni, nem lehet tudni róla semmit, akkor hogy lehet tudni a létezéséről? Ennél elemibben nem tudom feltenni a kérdést. Próbáld meg felfedezni a logikai törést!
Tényleg ennyire hülye vagy, vagy szórakozol?
Úgy ehet felfedezni, hogy pl. tapasztaltam, hogy van valami, nekem 10 éve nyáron szellemtevékenység volt a lakásomban, egy nyáron át kísértett 2003-ban egy szellem!
tapasztalás, ez fiam a megoldás!
Lol, persze, a tapasztalás. Van valami, amit senki sem érez, senki sem lát, de pont TE igen. Nem ellenőrizhető, nem cáfolható, nem bizonyítható, de becsszóra mondod, hogy tapasztaltad. A tapasztalás értéke nulla, ha nincs mögötte semmi.
Egyébként normális embernél így néz ki a folyamat:
tapasztalás -> utánajárás, okok keresése -> hipotézis -> ellenőrzés -> megértés, elfogadás vagy elvetés
Nálad és a hozzád hasonlóknál:
tapasztalás -> tuti, hogy varázslat/szellem/természetfeletti/földönkívüli -> különleges vagyok
Nagyot tévedsz! Ezek nem csak az én tapasztalataim, nem érzem magam különlegesnek emiatt, mert sok kísértetház van, sok szellemtevékenység volt, rengeteg példát lehetett látni különböző ismeretterjesztő csatornákon is!
Egyébként az a nyár szörnyű volt, mindenféle zaj, halálhörgés, olyan hangokat hallottam, hogy kínoznak egy nőt, egy nyarat rettegésben éltem le emiatt! És hallottam a hangot, persze halottak nem voltak a szomszédban, nem onnan szűrődött át a hang! A villanykapcsoló megmozdult és tönkrement. Zajok, főleg este! Mintha tényleg kísérteni akart volna engem!
Majd, ha te is átéled elhiszed, ki tudja mikor jön ilyen pillanat az életedben! Élvezd, amíg nem történik ez veled, vagyis nem félemlít meg egy gonosz szellem!
"Szóval akkor most észlelhetô, vagy nem? Ha érzékelhetô az emberi érzékszervekkel, akkor már rég kellene, hogy ismerjük"
Sokan érzékelik, de a többség nem, ezért állandóan megy az oda-vissza tagadás. Aki érzékeli, az képtelen meggyőzni azt, aki nem, bizonyítani pedig nehézkes, objektíven talán lehetetlen is.
Bocsánat, hogy ezt hozom fel példának, de olyan, mintha a vakok volnának többségben, és azt állítanák, hogy szemmel lehetetlen érzékelni, meggyőzni pedig nem lehetne őket az ellenkezőjéről.
Én sem tartozom a "látók" közé egyébként, így pláne nem személyes indíttatásból mondom.
"A példádban említett vakoknál például a látóidegek vagy a látóközpont ingerlésével van lehetôség szemléltetni a szemmel való látást."
Látom, képtelen vagy elvonatkoztatni. :)
A szeretet érzékelhető, de mérni tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!